BMW, Intel & Mobileye στο δρόμο για αυτόνομα οχήματα

Η συνεργασία των εταιριών θα βελτιώσει τις τεχνολογίες που σχετίζονται με την αυτοκίνηση και συγκεκριμένα με τα αυτόνομα οχήματα. Η συνεργασία των εταιριών θα βελτιώσει τις τεχνολογίες που σχετίζονται με την αυτοκίνηση και συγκεκριμένα με τα αυτόνομα οχήματα.

Η Γερμανική κατασκευάστρια αυτοκινήτων BMW, η σχεδιάστρια και κατασκευάστρια μικροεπεξεργαστών Intel καθώς και η Mobileye, η οποία ειδικεύεται στις κάμερες και τεχνολογίες που σχετίζονται με τη συλλογή δεδομένων από αντίστοιχες πηγές προχωρούν σε μια συνεργασία για τη βελτίωση των τεχνολογιών που σχετίζονται με την αυτόνομη οδήγηση. Η Mobileye έχει πραγματοποιήσει αντίστοιχες προτάσεις και σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως τις Volkswagen, Nissan και τη General Motors με mapping τεχνολογίες που συλλέγουν δεδομένα από τον δρόμο σε πραγματικό χρόνο.

Η Intel από την άλλη, αφήνοντας δειλά δειλά την αγορά των smartphones και των tablets μετά και την ακύρωση της επερχόμενης πλατφόρμας της, στρέφεται σε άλλες πιο προσοδοφόρες αγορές όπως αυτή των αυτοκινήτων μέσω της συνεργασίας της με την BMW.


BMW, Intel & Mobileye στον δρόμο για αυτόνομα οχήματα