Καταγράψτε εναέριες selfies με την AirSelfie drone camera!

Η AirSelfie έρχεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όσων ήθελαν να παίρνουν selfies από ψηλά όμως το selfie stick τους δεν είχε το κατάλληλο... μήκος!

Έχοντας ήδη συμπληρώσει αρκετές μέρες στο Kickstarter η AirSelfie ξεπέρασε τον αρχικό στόχο των 45.000€ για πάνω από 900%, κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος αναζητούσε για καιρό αυτή τη νέα καινοτομία! Το εν λόγω drone έχει σχήμα που θυμίζει smartphone, ενσωματώνει τέσσερις έλικες ενώ τη μια πλευρά του κοσμεί η κάμερα των 5MP HD. Το βάρος του gadget ανέρχεται στα 52g κάτι που δικαιολογείται μιας και κατασκευάζεται από αλουμίνιο και είναι αρκετά ανθεκτικό σε χτυπήματα σύμφωνα με τον κατασκευαστή του. 

Το drone συνδέεται στο companion app που ουσιαστικά έρχεται μαζί του και είναι συμβατό τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές. Η εσωτερική του μνήμη φτάνει τα 4GB επιτρέποντας την αποθήκευση των φωτογραφιών χωρίς την ανάγκη συχνής σύνδεσης με το smartphone. Παράλληλα μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να χειριστεί το gadget και όπως ένα κανονικό drone, όχι μόνο ως ένα εργαλείο για τη σύλληψη selfie. Το AirSelfie θα βγει επίσημα σε κυκλοφορία μιας και έχει συμπληρώσει τον στόχο του και θα κυμαίνεται κοντά στα 224€.

 

 

 

Πηγή.

smartphones, drone, AirSelfie , selfie

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...