Gameband: Τα games του Atari στον καρπό σας!

Ανάμεσα στο πλήθος από Gadgets και άλλα χρήσιμα startups συναντήσαμε σήμερα το Gameband, ένα φορετό gadget που μπορεί να δώσει πρόσβαση σε πλήθος παιχνιδιών από τη γνωστή κονσόλα Atari!

Η Nintendo έκανε την αρχή με τη κυκλοφορία του NES Classic φέρνοντας έτσι τη νοσταλγία των παλιών παιχνιδιών, όμως δε σημαίνει πως είναι η μόνη. Με την επέλαση των φορετών gadget όπως των smartwatches, έχει δημιουργηθεί τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για κλασικά wearables, χρήσιμα για τη καθημερινότητα (όπως ένα ρολόι με οθόνη αφής) αλλά και λιγότερο χρήσιμα, όπως το Gameband, στο οποίο μπορούμε να παίξουμε κλασικά παιχνίδια Atari!

 

Το Gameband δεν αποτελεί επίσημο gadget της Atari (πως θα μπορούσε άλλωστε) όμως το startup που βρίσκεται ήδη στο Kickstarter και έχει πετύχει τον σκοπό του έναν μήνα περίπου πριν τη λήξη της καμπάνιας. Όσον αφορά το hardware του, υπάρχει μια οθόνη 1.6 ιντσών ανάλυσης 320x320 pixels καθώς και τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Wear 2100 μαζί με 512MB RAM. Εκτός από τη κλασική έκδοση, το Gameband θα διατεθεί και σε διαφορετικές εκδόσεις, όπως Atari edition και Terraria edition, παρμένη από το αντίστοιχο indie game.

 

 

 

0ee2a98f 437e 403c b426 689b08ba3615

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Snapdragon 830, wearables , Gameband, atari

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...