Το Elgato Stream Deck είναι ένα gadget για streamers!

Τα streams γίνονται πιο βολικά με το νέο Stream Deck της Elgato το οποίο ενσωματώνει LCD οθόνη και θα γίνει η βάση για αποτελεσματικά και το σημαντικότερο, απροβλημάτιστα streams.

 

Η συσκευή έρχεται με υποστήριξη των OBS, Twitch και YouTube και υπόσχεται να κάνει το streaming εύκολο. Με την LCD οθόνη του το Stream Deck έχει προγραμματιζόμενα στοιχεία όπως εκκίνηση του stream, αλλαγή οπτικής γωνίας από αυτές που έχουμε ρυθμίσει καθώς και πολλά shortcuts για εφαρμογές και αυτοματοποιημένα tweets! Οι αυτοματισμοί δεν έχουν πρακτικά τελειωμό και το μόνο εμπόδιο είναι η φαντασία του... streamer!

 

Το Deck συνοδεύεται από ειδική εφαρμογή στην οποία κάνουμε τις αλλαγές και προσθήκες που επιθυμούμε μέσα από το εύχρηστο UI. Gizmo, αλλά αρκετά χρήσιμο για πολλούς σκοπούς!

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

streamers , Stream Deck , Elgato , LCD

GregEl

Members
2017-03-24T19:46:18Z

Χμμ μήπως είναι overkill οι LCD; Είναι απλά προγραμματιζόμενα κουμπιά με app για πιο εύκολο configuration από παιδάκια από ότι κατάλαβα, δεν πρέπει να είναι και capture card.

 

Λογικά θα έχει και 150$ τιμή, ενώ μπορείς να πάρεις ένα programmable usb numpad και να εκτυπώσεις 3d custom keycaps ή αυτοκόλλητα με συνολικό κόστος 30-50$. Απλώς αντί για εύκολο app πρέπει να φτιάξεις τα macro στο HIDmacros...

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...