Θα αγοράζατε συσκευές του Spotify;

Η δημοφιλής υπηρεσία βρίσκεται ήδη σε πολλές συσκευές του σπιτιού και σε πλήθος gadgets, όμως ίσως ήρθε η ώρα για κάτι... δικό της!

Μπορεί να streamάρουμε περιεχόμενο από το Spotify στο smartphone μας και σε άλλες συσκευές όπως το Google Home όμως η υπηρεσία έχει και άλλες βλέψεις για το άμεσο μέλλον. Πηγές και αιτήσεις εργασίας από τη πλευρά του Spotify μαρτυρούν τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας και ένα από αυτά είναι η διάθεση hardware σε νέους και υπάρχοντες συνδρομητές της υπηρεσίας και σε κατηγορίες αντίστοιχες με τα Pebble watch, Amazon Echo και Snap Spectacles, gadgets που φαίνεται πως χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότεροι στον κόσμο.

Το Echo από την άλλη αποτελεί για πολλούς αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου σπιτιού, ενσωματώνοντας σπέσιαλ χαρακτηριστικά όπως τη ψηφιακή βοηθό Alexa που πλέον τη συναντάμε και σε άλλες συσκευές όπως το Fire TV stick. Η ύπαρξη ενός κεντρικού μουσικού hub ίσως βρίσκεται στην ατζέντα της (εταιρίας) Spotify ενώ τα άλλα αντίστοιχα προϊόντα όπως το Pebble Watch, κρύβουν μυστήριο αφού δε γνωρίζουμε πως μπορούν να αξιοποιηθούν για την ακρόαση μουσικής σε περιβάλλοντα όπως το σπίτι ή και τον δρόμο, κάτι που ίσως μπορεί να γίνει με ένα ζευγάρι από έξυπνα... μουσικά γυαλιά, α λα Snap Spectacles του Snapchat.

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

spotify, gadgets, google home, Snap Spectacles

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...