Τα πιο ανθεκτικά ακουστικά του κόσμου!

Τα Rhinos Headphones (πιασάρικο όνομα) δεν είναι τα τυπικά ακουστικά που παίρνεις για τον δρόμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να τα πάρεις μαζί σου στη φύση, στα extreme sports σου ή και στη παραλία!

Το αρκετά ενδιαφέρον crowd funding project που εμφανίστηκε στο Kickstarter ολοκληρώθηκε επιτυχώς και όπως όλα δείχνουν τα ακουστικά θα βρουν σύντομα τον δρόμο τους στην αγορά. Η εταιρία πίσω από την ανάπτυξή τους είναι η Outdoor Tech που ευελπιστεί πως τα Rhinos θα προσφέρουν ότι δε μπορεί κανένα (σχεδόν) άλλο ζευγάρι ακουστικών στην αγορά. Είναι πλήρως αδιάβροχα με πιστοποίηση IPX6 και ενσωματώνουν μεγάφωνα μεγέθους 40mm μαζί με έξυπνα χαρακτηριστικά όπως ασύρματη, Bluetooth σύνδεση. Η αδιάβροχη φύση τους βέβαια δε σταματά εκεί, αφού ουσιαστικά τα ακουστικά επιπλέουν όταν βρεθούν στο νερό για να βρεις εύκολα, εάν βρεθούν... στ' ανοιχτά!

Παράλληλα με τη παρεχόμενη εφαρμογή μπορούμε να εντοπίσουμε τη θέση τους χάρη στο ενσωματωμένο geo location feature ενώ φυσικά... μπορούν να λειτουργήσουν και σαν Walkie Talkie χάρη στο ενσωματωμένο ODT Audio chip, εάν τύχει αν βρεθείτε σε δύσβατη περιοχή, χωρίς ίχνος πολιτισμού. Τα υλικά ανθεκτικά, τα features αρκετά ικανοποιητικά και η προτεινόμενη τιμή τους δε θα ξεπεράσει τα $127, τιμή που αφορά τη προπαραγγελία τους από το site της εταιρίας.

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Bluetooth 5, Rhinos Headphones , crowd funding , IPX6

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...