Το έξυπνο πικαπ που ακούει στο όνομα LOVE!

Οι ηχόφιλοι θα λατρέψουν αυτό το όμορφο πάντρεμα του 21ου αιώνα και του βινύλιου στο νέο πικαπ LOVE, το οποίο σίγουρα δε μοιάζει με το τυπικό σας Technics SL-1200.

Ο λόγος είναι απλός. Το μέγεθος του συγκεκριμένου πικαπ είναι τόσο μαζεμένο που μπορεί κάλλιστα να χωρέσει στο σακίδιό σας, ενώ παρέχει μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες που μας  υπενθυμίζουν πως βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα! Συνοδεύεται από μια εφαρμογή για smartphones από την οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ορισμένες λειτουργίες όπως skip track, repeat track ή repeat record ενώ μπορεί να streamάρει τη μουσική σε ένα Bluetooth ηχείο, ακόμη και ακουστικά.

Το πικαπ αποτελείται από δύο μέρη, μια βάση στην οποία ακουμπάμε τον δίσκο και το βασικότερο κομμάτι που περιλαμβάνει τη βελόνα και όλα τα ηλεκτρονικά. Το δεύτερο κομμάτι κάθεται επάνω στον δίσκο και περιστρέφεται μόνο του υποστηρίζοντας δίσκους 33, 45 ακόμη και 78 στροφών. Η εφαρμογή από την άλλη έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί τον δίσκο και να δείξει και το σχετικό Album Art στην οθόνη του smartphone ή του tablet. Αν και για τους κλασικούς ηχόφιλους θα μοιάζει μια δυσνόητη αγορά, οι gadgetόφιλοι θα μπορούν να το προμηθευτούν τον ερχόμενο Οκτώβριο στη προτεινόμενη τιμή των USD $599 μέσα από το Kickstarter.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

turntable, bluetooth, LOVE, portable

asder

Members
2017-04-27T09:00:11Z

εγω γιατι το βρησκω απο 329$,νομιζω 599 ειναι τα 2

MetallicGR

Administrator
2017-04-27T09:08:06Z

Προφανώς αυτό θα ίσχυε πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια.

asder

Members
2017-04-27T09:10:04Z
Just now, MetallicGR said:

Προφανώς αυτό θα ίσχυε πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια.

αα οκ νομιζα ότι δεν είχε ολοκλωρωθεί,sto indiegogo μπορεις να το παραγγείλεις νομιζω

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...