Η Fitbit ετοιμάζει για φέτος ένα νέο smartwatch

Η νέα πρόταση της Fitbit θα αποτελέσει μια ανασχεδιασμένη έκδοση του Blaze, για το οποίο η εταιρία δέχτηκε σκληρή κριτική λόγω της ιδιαίτερης όμως καθόλου βολικής σχεδίασης.

Μαζί με το συγκεκριμένο wearable που ήρθε στο φως από το Yahoo Finance, μαθαίνουμε και για ένα σετ ακουστικών in ear με τη κωδική ονομασία Parkside που προορίζεται κυρίως για χρήση στο δρόμο αλλά και σε αθλητικές δραστηριότητες, λόγω της μελετημένης σχεδίασης.

Επιστρέφοντας στο smartwatch, αυτό ξεφεύγει από τις τελευταία προϊόντα της Fitbit και έχει μια πιο λιτή και τετραγωνισμένη πρόσοψη ενώ θα ενσωματώνει πλήθος αισθητήρων όπως heart-rate monitor αλλά και GPS για καταγραφή των τοποθεσιών στο companion app. Η οθόνη του από την άλλη θα έχει φωτεινότητα 1000 cd/m2, όσο δηλαδή και του Apple Watch κάτι που σημαίνει πως δε θα προκαλέσει πρόβλημα σε εξωτερικούς χώρους.

Η κυκλοφορία θα είχε ήδη ξεκινήσει, όμως κατασκευαστικά προβλήματα που σχετίζονταν με την κεραία του GPS την έθεσαν μερικούς μήνες πίσω, κάτι που αναμένεται να συμβεί κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο με προτεινόμενη τιμή κοντά στα $300. Τα ακουστικά από την άλλη θα κοστίζουν όσο το μισό περίπου smartwatch, κάτι που θα βάλει σίγουρα πολλούς σε σκέψεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

smartwatch, gps, wearables , fitbit

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...