Ασύρματο και αιωρούμενο ηχείο για geeks!

Εάν ψάχνετε για ένα ξεχωριστό ηχείο για το σπίτι που όμως έχουν και τον δικό τους χαρακτήρα, ίσως αξίζει να δείτε το project της SInfinityAll που βρίσκεται στο Kickstarter.

Το φορητό και ασύρματο ηχείο HIFI της SInfinityAll ενσωματώνει μια ιδιαίτερη τεχνολογία που του επιτρέπει να αιωρείται από τη βάση του ενώ η ασύρματη φύση του σημαίνει πως μπορεί να συνδεθεί με όλες τις συσκευές μας μέσω Bluetooth. Η εμφάνισή του δε θυμίζει άμεσα το τυπικό σετάκι ηχείων που ίσως έχετε στο γραφείο σας και γι' αυτό ξεχωρίζουν όπου και αν βρεθούν.

Εκτός της αιώρησης υπάρχει και δυνατότητα περιστροφής του σώματος του ηχείου κάτι που γίνεται αυτόματα όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του. Το ηχείο φέρει και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 900 mAh και φορτίζει χάρη στον ασύρματο φορτιστή που παρέχεται μαζί χωρίς την ανάγκη κάποιου USB καλωδίου. Το I/O του ηχείου όμως δε παύει να είναι ολοκληρωμένο, αφού δίνεται μια micro USB θύρα, ένας διακόπτης που εναλλάσσει τα Modes μεταξύ AUX/Bluetooth/Audio input και OFF, άλλος ένας διακόπτης για τον έλεγχο της έντασης του ήχου και θώς και την απάντηση σε κάποια κλήση αφού μπορεί να συνδεθεί με το smartphone μας. Τέλος, υπάρχει και ένα πλήκτρο για τον έλεγχο του φωτισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

kickstarter, project, speaker, bluetooth, SInfinityAll

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...