Το έξυπνο λουκέτο CHEN για τον μοντέρνο ταξιδιώτη

Όλα πλέον είναι έξυπνα. Το τηλέφωνο, πολλές συσκευές του σπιτιού, σύντομα το αυτοκίνητό μας, οι συναγερμοί αλλά και κάθετι σχετίζεται με αυτούς, όπως το... λουκέτο CHEN.

Ο μοντέρνος ταξιδιώτης κουβαλάει μαζί του πολλά χρήσιμα αλλά και ακριβά πολλές φορές gadgets, και η γαλλική Veau de Lanouvelle γνωρίζοντας πως κάποιο από αυτά μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλαπεί δημιούργησε το CHEN, μια λέξη που ηχεί όπως το chain που σημαίνει αλυσίδα. Το λουκέτο που σχεδίασε είναι αρκετά λιτό με κυρτές γωνίες και σίγουρα δε δείχνει αδιάφορο όταν τοποθετείται σε κάποια αποσκευή.

Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ασύρματη σύνδεση Bluetooth που διαθέτει και η οποία του επιτρέπει να συνδεθεί με κάποιο smartphone για περαιτέρω έλεγχο από απόσταση υποστηρίζοντας τόσο iOS όσο και Android. Η κατασκευή του δείχνει ποιοτική με ατσάλινα κομμάτια, δικό του servo μοτέρ, logic board ενώ είναι και αδιάβροχη, μιας και όπως θα περίμενε κανείς, μια αποσκευή μπορεί να ταλαιπωρηθεί αρκετά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η τιμή της για το Kickstarter campaign ξεκινά από τα 89€ ενώ η εταιρία που το αναπτύσσει περιμένει να μαζέψει 60.000€ εντός ενός μήνα.  

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gadgets, bluetooth, CHEN, Veau de Lanouvelle

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...