Η καφετιέρα της Makita τρέχει με μπαταρίες εργαλείων!

Η Ιαπωνική Makita παρουσίασε ένα ιδιαίτερο προϊόν που πιστεύει πως θα έχει επιτυχία στους κύκλους όσων εργάζονται σε εργοτάξια ανά τον κόσμο!

Η καφετιέρα αναμένεται να γίνει ένα αχώριστο gadget αρκετών καταναλωτών που γνωρίζουν την εταιρία από τα εργαλεία που κατασκευάζει. Το μοντέλο (CM501DZ) θα λειτουργεί με μπαταρίες λιθίου όμοιες με αυτές πολλών εργαλείων της Makita, μια έξυπνη ιδέα για να γεφυρώσει τις δύο τελείως διαφορετικές αγορές. Μάλιστα στην παρουσίασή της αναφέρει πως με την μεγάλη μπαταρία των 18V (BL1860) ο χρήστης θα μπορεί να φτιάξει 640ml ή αλλιώς 5.3 κούπες καφέ.

Σημειώνεται ότι η Makita είχε βρεθεί στο σχεδιαστήριο για ένα αντίστοιχο προϊόν μερικά χρόνια πριν και αυτή είναι η δεύτερη καφετιέρα της. Η μηχανή έχει rugged κατασκευή και έτσι ταιριάζει απόλυτα σε ένα περιβάλλον εργοταξίου όπου θα εκτεθεί σε κακουχίες ενώ η Makita διαθέτει στην αγορά και coffee pods για να απολαμβάνετε παντού έναν καλό καφέ. Η κυκλοφορία της έχει ξεκινήσει αρχικά στην περιοχή της Ιαπωνίας με τιμή $112 μετά τη μετατροπή. Αξίζει να τονιστεί πως με τη μηχανή δεν συμπεριλαμβάνεται η προαναφερθείσα μπαταρία των 18V.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gadget, battery, coffee, Makita , pods, rugged

stavros

Members
2018-03-26T14:06:19Z

outdoor καφετιέρα :T:

Vagelis

Members
2018-03-26T19:07:02Z

Τα σωστά εργαλεία κάνουν τον μάστορα. + -

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...