Το ρομπότ που φέρνει τις μπάλες του γκολφ για εσάς!

Η τεχνολογική εξέλιξη έχει φτάσει σε νέα επίπεδα, ειδικά όταν βλέπουμε δημιουργίες όπως το G Bot που μπορεί να επιστρέψει τις μπάλες του γκολφ στον παίκτη.

Εάν τυγχάνει να είστε από τους λίγους ανθρώπους που χαίρονται παίζοντας γκολφ τότε το εν λόγω ρομπότ θα σας φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Το παιχνίδι συνήθως διαρκεί αρκετές ώρες μιας και ο περισσότερος χρόνος περνάει με την αναζήτηση της ιδανικής τρύπας στο γήπεδο. Βέβαια σκοπός του G Bot είναι να επιστρέψει την μπάλα που πετάξατε πολύ μακριά από τον στόχο χωρίς να πάτε εσείς.

G-Bot-Golf-Ball-Retrieving-Robot.jpg.0ceefa853054e003791dbbf33b758c04.jpg

Το προϊόν ξεκίνησε το ταξίδι του στο Kickstarter όμως υπόσχεται να κάνει πολλά περισσότερα από το να φέρνει τις πεταμένες μπάλες του γηπέδου. Στις λειτουργίες του υπάρχει και machine vision AI, ενσωματωμένο GPS, Bluetooth και WiFi (hotspot) ενώ έχει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τα εμπόδια και να τα αποφεύγει. Οι backers του θα μπορούν να το αποκτήσουν στα $599 ενώ η προβλεπόμενη ημερομηνία διάθεσης έχει οριστεί για τον Δεκέμβριο, εφόσον βέβαια η καμπάνια του είναι επιτυχής.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

G Bot

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...