MONKII: Ένα μικρό γυμναστήριο τσέπης

Το MONKII είναι σύμφωνα με τους δημιουργούς το η πιο μικρή συσκευή γυμναστικής που θα σας επιτρέψει να κάνετε ασκήσεις γυμναστηρίου, αλλά οπουδήποτε!

Επειδή η άθληση είναι σημαντική για μερικούς ανθρώπους, το MONKII έρχεται να τους προσφέρει ένα προσιτό "γυμναστήριο τσέπης", με ένα εργαλείο που έχει ταράξει τα νερά στο Kickstarter. Πρόκειται για ένα μικρό σύστημα εκγύμνασης με το οποίο μπορούμε να κάνουμε πάνω από 300 διαφορετικές ρουτίνες γυμναστικής. Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και απαιτεί μόλις 3 δευτερόλεπτα για να το στηρίξετε σε μια πόρτα στο σπίτι ή στη δουλειά σας.

Στη συνέχεια όλα βρίσκονται στη παρεχόμενη εφαρμογή, μέσω της οποίας ο κάτοχος του MONKII μπορεί να διαλέξει την ρουτίνα εκγύμνασης και να ξεκινήσει να γυμνάζεται άσχετα με το πόσο γυμνασμένος είναι. Το μικρό του μέγεθος είναι και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του, αφού μπορεί να χωρέσει με ευκολία σχεδόν παντού, έτσι ώστε να μπορείτε να το παίρνετε μαζί ακόμα και στις διακοπές σας. Στο Kickstarter έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία και έχει συγκεντρώσει σχεδόν 400.000€ από τα 42.146€ του αρχικού στόχου. Το κόστος της απλής έκδοσης ανέρχεται στα 83€ περίπου και περιλαμβάνει ένα MONKII (με 6 διαθέσιμα χρώματα), την εφαρμογή και δύο προγράμματα ασκήσεων ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός του βασικού πακέτου υπάρχουν και αρκετά έξτρα εργαλεία που αξίζουν.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gadget, kickstarter, app, MONKII , gym, excercise

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...