Ρολόι με δύο οθόνες λανσάρει η Mobvoi!

Η Mobvoi θέλει να λύσει το πρόβλημα της μικρής διάρκειας της μπαταρίας των high end smartwatches με το νέο της TicWatch Pro.

Τα smartwatches των μεγάλων εταιριών όπως της Samsung και της Apple έχουν άφθονα χαρακτηριστικά, ευανάγνωστες οθόνες αλλά το βασικό κοινό μειονέκτημα είναι η χαμηλή διάρκεια της μπαταρία τους. Η Mobvoi παρουσίασε το TicWatch Pro, ένα smartwatch που διαθέτει δύο οθόνες, η μια εκ των οποίων διάφανη που ενεργοποιείται όση ώρα δεν λειτουργεί η βασική οθόνη του gadget, εξοικονομώντας έτσι αρκετή μπαταρία. Η εταιρία όμως δεν αναφέρει κατά πόσο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα αυξήσει τη μπαταρία πέρα από το "unrivaled battery life" που αναφέρει στο website της.

Το smartwatch βασίζεται στη πλατφόρμα της Google, το Wear OS και έτσι ανήκει σε ένα "γνωστό" και μη proprietary οικοσύστημα. Στα χαρακτηριστικά του βρίσκουμε και NFC για πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών αλλά και σύνδεση με τη συσκευή. Φυσικά η τιμή του για αυτά που προσφέρει θα είναι υψηλή και αναμένεται στα $300 μόλις κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, apple, smartwatches , Mobvoi , TicWatch Pro, Wear OS

asder

Members
2018-05-30T07:50:27Z

υπαρχει κετι παρομοιο εδω και 2 χρονια απο την casio

MetallicGR

Members
2018-05-30T07:53:13Z

Sure, κανείς δεν είπε ότι είναι breakthrough.

asder

Members
2018-05-30T07:55:48Z

O guru των ρολογίων έπρεπε να το αναφέρει

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...