Μηχανικός έφτιαξε ένα νέο σύστημα Force Feedback!

Ο πρώην μηχανικός της NASA ξεδίπλωσε τις ικανότητές του στο νεότερο project του όπου προσπάθησε να κάνει πιο δυνατό το force feedback σε γνωστά χειριστήρια της αγοράς.

Μετά την ίδρυση της Invexiion Labs ο πρώην μηχανικός της NASA φέρνει το project του στη ζωή με σκοπό να ικανοποιήσει χιλιάδες gamers που ζητούν περισσότερη... ένταση στο gameplay τους. Πρόκειται για το MEGA-one, ένα υποβοήθημα για το χειριστήριο του PS4 ή του Xbox One το οποίο μπορεί να αυξήσει το force feedback κατά περίπου 500 φορές ισχυρότερο προσφέροντας αρκετά βελτιωμένη εμπειρία, για όσους βέβαια την χρειάζονται.

Για παράδειγμα παίζοντας κάποιο FPS παιχνίδι, το recoil είναι σημαντικά πιο αυξημένο σε σχέση με τα απλά χειριστήρια των δημοφιλών κονσολών και όλα αυτά πηγάζουν από το ευμεγέθες μοτέρ που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το χειριστήριο. Η συσκευή "φοριέται" από την εξωτερική πλευρά του χειριστηρίου, σαν ένας εξωσκελετός και έτσι δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση στο χειριστήριο που ενδεχομένως μπορεί να επηρεάσει την εγγύηση. Το project βρίσκεται ήδη στο Kickstarter και η αρχική τιμή του βρίσκεται στα 129 δολάρια.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

ps4, controller, xbox, nasa, force feedback

stavros

Members
2018-07-17T08:33:23Z

Εγγυημένα μπράτσα με το γομάρι :P

MetallicGR

Members
2018-07-17T17:48:02Z

Ένας από τους τρόπους που φτιάχνεις μπράτσα :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...