JackSavior: Προστασία για τα ακουστικά σας!

Ένα ιδιαίτερα έξυπνο gadget φέρνει στην αγορά η JackSavior, το ομώνυμο προϊόν που πρακτικά θέλει να ενισχύσει το καλώδιο των ακουστικών σας!

Το σημαντικότερο πρόβλημα όλων των ενσύρματων ακουστικών είναι η αντοχή τους στο χρόνο. Τα ακουστικά μας, καλώς ή κακώς περνούν από αρκετές κακουχίες κατά τη διάρκεια της ζωής τους και αυτός είναι και ο νούμερο ένα λόγος που πολλές φορές σταματούν να λειτουργούν αναγκάζοντάς μας να αγοράσουμε ένα νέο ζευγάρι. Το JackSavior είναι κάτι που σύμφωνα με την ομώνυμη εταιρία θέλει να ενισχύει το καλώδιο των ακουστικών μας με έναν απλό τρόπο.

Πρόκειται πρακτικά για ένα extension 10 εκατοστών που συνδέεται στη συσκευή της αρεσκείας μας και η οποία μας δίνει στην άλλη πλευρά μια θηλυκή υποδοχή για headphone jack 3.5mm. Η στιβαρότητα του connector που συνδέεται στη συσκευή είναι έως και 10 φορές ισχυρότερη (και μικρότερη) και έτσι μπορεί να αντισταθεί σε κάθε κακουχία, για περισσότερο διάστημα. Ο adapter θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μιας και έχει πετύχει τον στόχο του στο Kickstarter με ευκολία και η τιμή του ξεκινά από τα 5€.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

headphones, gadgets, jacksavior

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...