Taihe Gemini: Ένα φορητό monitor από την Unick

Με μια επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter, το εν λόγω gadget θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας αρκετών επαγγελματιών και όχι μόνο.

Το Gemini είναι ένα monitor που κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μια με Full HD panel καθώς και άλλο ένα με 4K panel το οποίο τροφοδοτείται από μια μπαταρία με αυτονομία 5 ώρες και έχει διαγώνιο 15.6 ίντσες, όχι μεγαλύτερο δηλαδή από τα περισσότερα laptops της αγοράς. Η οθόνη έχει δικό της stand και αρκετές θύρες για σύνδεση συσκευών ενώ σημαντικό στοιχείο είναι και η capacitive τεχνολογία αφής που επιτρέπει έτσι τη σύνδεση και χρήση του υποστηριζόμενου smartphone μας, αυξάνοντας έτσι τις λειτουργίες του.

Ο δημιουργός του αναφέρει και μερικούς ακόμη λόγους που κάποιος θα θελήσει ένα από τα δύο μοντέλα όπως gaming, εκεί όπου μπορούμε να συνδέσουμε τη φορητή κονσόλα μας και να απολαύσουμε gaming υψηλότερης ανάλυσης. Επιπλέον αποτελεί μια καλή λύση για screen sharing ενώ μπορεί να κάτσει και κάθετα, παρουσιάζονται αρκετές γραμμές κώδικα στον χρήστη.

Η αρχική τιμή πριν την κυκλοφορία του τον Μάιο ανέρχεται στα $219 για το Full HD μοντέλο και τα $299 για το UHD, τιμές που αφορούν τα early bids στο Kickstarter και μόλις 20 ημέρες μένουν για τη λήξη της καμπάνιας που έχει ήδη πετύχει τον στόχο της με περίπου $800.000 δολάρια.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gadget, kickstarter, 4k panel, portable monitor, Full HD panel

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...