Στο Indiegogo τα νέα ασύρματα ακουστικά της 'Advanced'

Σχεδιασμένα για εξαιρετική ποιότητα ήχου τα ακουστικά της 'Advanced' έχουν παράλληλα εργονομική και συμπαγή κατασκευή.

Τα Model X είναι τα νέα ακουστικά που λανσάρει η εταιρία μέσω της καμπάνιας της στο Indiegogo - και σύμφωνα με τη δική της εκτίμηση είναι τα ποιοτικότερα ακουστικά που έχει κυκλοφορήσει, τα οποία προσφέρουν παράλληλα απαράμιλλη πιστότητα ήχου και σταθερή ασύρματη σύνδεση. Τα ακουστικά είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και εκτός από την μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας τους έχουν και noise cancellation σχεδίαση χωρίς να αλλοιώνεται η εργονομία τους.

Συνοδεύονται επίσης και από θήκη, στην οποία μπορούν να φορτίσουν όπως και άλλες αντίστοιχες λύσεις που κυκλοφορούν. Μόλις τα ακουστικά αφαιρεθούν από τη θήκη τους μπαίνουν άμεσα σε pairing mode και συνδέονται στη συσκευή. Οι drivers των 10mm έχουν το ιδανικό μέγεθος για σωστή απόκριση σε συχνότητες όπως τις πολύ χαμηλές αλλά και τις υψηλές, τις οποίες η εταιρία φαίνεται να βελτιστοποιεί προς αύξηση της ποιότητας. Την ίδια στιγμή, ψηφιακές ευκολίες όπως η υποστήριξη με τις ψηφιακές βοηθούς της Apple και της Google βρίσκονται σίγουρα στα θετικά των εν λόγω ακουστικών.

Το project έχει συγκεντρώσει ήδη 245 backers και συνολικά $20.000 μέσα σε λίγες μόνο ώρες και αναμένεται να αποσταλούν στους πρώτους backers τον Μάιο του 2019.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

wireless, earbuds, Advanced, Model X , noise cancellation

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...