PlayStation Vita: Ο διάδοχος του PSP έρχεται με άγριες διαθέσεις!

Με πωλήσεις 70 εκατομμυρίων από το Δεκέμβριο του 2007, το PSP, η φορητή κονσόλα της Sony συγκαταλέγεται στις επιτυχίες της εταιρείας αν και πίσω αρκετά σε πωλήσεις από το Nintendo DS. Με πωλήσεις 70 εκατομμυρίων από το Δεκέμβριο του 2007, το PSP, η φορητή κονσόλα της Sony συγκαταλέγεται στις επιτυχίες της εταιρείας αν και πίσω αρκετά σε πωλήσεις από το Nintendo DS.

Στη φετινή παρουσίαση στα πλαίσια του συνεδρίου E3, η Sony έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το διάδοχο του PSP, το Sony PlayStation Vita (αρχική ονομασία NGP) το οποίο θα διατεθεί τα Χριστούγεννα σε 2 εκδόσεις, WiFi και 3G. Η έκδοση Wi-Fi θα κοστολογείται στα 249? ενώ η έκδοση Wi-Fi + 3G στα 299?.

Το PS Vita διαθέτει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η ανάλυση 960 x 544 pixels, επιφάνεια αφής, τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex A9, γυροσκόπιο να παίζετε παιχνίδια απλά κινώντας τα χέρια σας προς την επιθυμητή κατεύθυνση, πυξίδα, GPS και επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων. Στα παιχνίδια που παρουσίασε η Sony ξεχώρισαν το Uncharted: Golden Abyss, το LittleBigPlanet, το ModNation Racers και τέλος το Ruin.

Κυκλοφόρησαν και ορισμένα video για να πάρετε μια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του: E3 2011: Introducing PlayStation Vita, Starting at $249 – PlayStation Blog


PlayStation Vita: Ο διάδοχος του PSP έρχεται με άγριες διαθέσεις!

PlayStation Vita: Ο διάδοχος του PSP έρχεται με άγριες διαθέσεις!