Tom Clancy's Ghost Recon-Future Soldier: Η τύχη των ομήρων βρίσκεται στα χέρια σας!

Η εταιρεία Ubisoft δουλεύει σκληρά με σκοπό να μας δώσει τους επόμενους μήνες τον απόλυτο τίτλο (first person shooter) με την ονομασία Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Είστε μέλος της επίλεκτης μονάδας Ghost Recon, βρίσκεστε ανάμεσα στους λίγους που διαθέτουν την ισχύ, την προσαρμοστικότητα και την διορατικότητα του στρατιώτη του μέλλοντος. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις αποστολές που κανένας άλλος στρατιώτης δεν θα μπορούσε να χειριστεί; Ένα υπερσύγχρονο οπλοστάσιο υψηλής τεχνολογίας βρίσκεται στην διάθεσης σας ώστε να ετοιμαστείτε κατάλληλα για τα πιο σύνθετα και επικίνδυνα πεδία μάχης στον κόσμο. Με την αριθμητική υπεροχή να είναι υπέρ του εχθρού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον προηγμένο οπλισμό καθώς και την στρατηγική σας ώστε ανατρέψετε το νόμο των πιθανοτήτων που δεν είναι με το μέρος σας. Η εταιρεία Ubisoft δουλεύει σκληρά με σκοπό να μας δώσει τους επόμενους μήνες τον απόλυτο τίτλο (first person shooter) με την ονομασία Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Είστε μέλος της επίλεκτης μονάδας Ghost Recon, βρίσκεστε ανάμεσα στους λίγους που διαθέτουν την ισχύ, την προσαρμοστικότητα και την διορατικότητα του στρατιώτη του μέλλοντος. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις αποστολές που κανένας άλλος στρατιώτης δεν θα μπορούσε να χειριστεί; Ένα υπερσύγχρονο οπλοστάσιο υψηλής τεχνολογίας βρίσκεται στην διάθεσης σας ώστε να ετοιμαστείτε κατάλληλα για τα πιο σύνθετα και επικίνδυνα πεδία μάχης στον κόσμο. Με την αριθμητική υπεροχή να είναι υπέρ του εχθρού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον προηγμένο οπλισμό καθώς και την στρατηγική σας ώστε ανατρέψετε το νόμο των πιθανοτήτων που δεν είναι με το μέρος σας.

Χαρακτηριστικά


  • Αναλάβετε 12 πολεμικές αποστολές υψηλής έντασης, τακτικής διείσδυσης και εντυπωσιακών στιγμιότυπων, από τα χωριά της Νορβηγίας έως τους δρόμους της Μόσχας!
  • Ευρεία γκάμα αληθινών όπλων.
  • Ρεαλιστικές τοποθεσίες, ανατρεπτική, κινηματογραφική πλοκή.
  • Το gameplay είναι πιο αληθοφανές και ρεαλιστικό
  • Παίξτε στο ανταγωνιστικό mode και δείτε ποιος πετυχαίνει την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των φίλων σας.
  • Παίξτε στο συνεργατικό (co-op) mode και συγκρίνετε τη βαθμολογία σας στην online κατάταξη.
  • Γίνετε αόρατος στον εχθρό σε οποιοδήποτε περιβάλλον, χάρη στο ασύλληπτο οπτικό καμουφλάζ
  • Οι μάχες σώμα με σώμα είναι πιο έντονες και συναρπαστικές από ποτέ χάρη στο πλήθος θανατηφόρων χτυπημάτων στη διάθεσή σας.
  • Multiplayer mode: Μπείτε online για έντονες ανταγωνιστικές μάχες 8 x 8 και εξισορροπήστε έξυπνα τις ξεχωριστές ικανότητες των 4 διαφορετικών κλάσεων πολεμιστών που μπορείτε να διαλέξετε, η κάθε μία με τον δικό του μοναδικό εξοπλισμό και έλεγχο μη-επανδρωμένων οπλικών συστημάτων.
  • Μοναδικό ranking mode που ενσωματώνει τόσο την πρόοδο σας σε single player όσο και σε multiplayer αναμετρήσεις. Ξεκλειδώσετε πλήθος bonus όπλων και ικανοτήτων για την ομάδα σας.


O νέος τίτλος θα κάνει πρώτα την εμφάνιση του για κονσόλες στις 22 Μαΐου και αργότερα αναμένεται να κυκλοφορήσει και η PC έκδοση. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Παρουσιαστής των παρακάτω βίντεο είναι ο γνωστός μας Richard "Mack" Machowicz από την σειρά του Discovery Channel, "Future Weapons", ο οποίος θα σας δώσει μια πρώτη γεύση του τι πρόκειται να επακολουθήσει αλλά να μας βάλει στο πνεύμα της δράσης και της περιπέτειας.


Tom Clancy's Ghost Recon-Future Soldier: Η τύχη των ομήρων βρίσκεται στα χέρια σας!





[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4R_8qXPFGgk[/youtube]