RED BULL X-FIGHTERS 2012 Mobile Game: Πάιξε και κέρδισε ταξίδι στην Μαδρίτη!

"Θα το έκανα κι εγώ αν είχα τη μηχανή, την πίστα και τα κότσια", σκέφτεσαι κάθε φορά που βλέπεις αγώνες Red Bull X-Fighters. Ήρθε η ώρα να κάνεις τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα και να κερδίσεις ταξίδι στη Μαδρίτη, για να δεις από κοντά το Red Bull X-Fighters στις 20 Ιουλίου! " "Θα το έκανα κι εγώ αν είχα τη μηχανή, την πίστα και τα κότσια", σκέφτεσαι κάθε φορά που βλέπεις αγώνες Red Bull X-Fighters. Ήρθε η ώρα να κάνεις τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα και να κερδίσεις ταξίδι στη Μαδρίτη, για να δεις από κοντά το Red Bull X-Fighters στις 20 Ιουλίου! "

Κατέβασε το νέο Red Bull X-Fighters 2012 mobile game και παίξε το "Freestyle Mode" στο Madrid Level! O παίκτης που θα έχει το high score στο Ελληνικό leaderboard την εβδομάδα 2-8 Ιουλίου, κερδίζει ταξίδι στη Μαδρίτη! Το Red Bull X-Fighters 2012 είναι διαθέσιμο στο iTunes και για Android στο Google Play.

Το νέο Red Bull X-Fighters 2012 με μια σειρά από game modes και εκπληκτικά γραφικά σε ταξιδεύει στη συναρπαστική ατμόσφαιρα του πιο εντυπωσιακού FMX πρωταθλήματος! Το Red Bull X-Fighters 2012 για κινητά ήρθε για να προσφέρει ατέλειωτη διασκέδαση. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουν μηχανές, στολές αναβατών καθώς και διάφορα game modes και να κερδίζουν βραβεία και επιτεύγματα του παιχνιδιού. Τα “Tournament”, “Freestyle”, “Arcade”, και “Collector” modes ανοίγουν νέους ορίζοντες σε ένα συναρπαστικό και εθιστικό gameplay. Τα διαδραστικά χαρακτηριστικά προσφέρουν ακόμη περισσότερη διασκέδαση με εβδομαδιαία, μηνιαία και συνολικά leaderboards των καλύτερων παικτών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι παίκτες μπορούν να στείλουν προκλήσεις σε φίλους ή να μοιραστούν τα επιτεύγματα και τα αποτελέσματά τους μέσω του Facebook. Επιπλέον, το παιχνίδι FMX περιέχει την ιστοσελίδα του event καθώς και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον συναρπαστικό κόσμο του Red Bull X-Fighters. To Red Bull X-Fighters 2012 mobile game κυκλοφορεί στο iTunes App Store και Google Play με 0,79 ?. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: Red Bull X-Fighters - Game :: Red Bull






RED BULL X-FIGHTERS 2012 Mobile Game: Πάιξε και κέρδισε ταξίδι στην Μαδρίτη!

RED BULL X-FIGHTERS 2012 Mobile Game: Πάιξε και κέρδισε ταξίδι στην Μαδρίτη!

RED BULL X-FIGHTERS 2012 Mobile Game: Πάιξε και κέρδισε ταξίδι στην Μαδρίτη!