XBOX 360: Halo 4 Limited Edition

Το XBOX 360 πρόκειται για την πασίγνωστη κονσόλα παιχνιδιών της Microsoft και εάν και έχει κλείσει τον 6ο χρόνο κυκλοφορίας του, μόνο παρατημένο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί! Γιατί το λέμε αυτό; Το IGN φαίνεται να έπεσε επάνω σε ένα φρέσκο, έτοιμο για προ-παραγγελία XBOX 360, ονόματι Halo 4 Limited Edition! Το νέο XBOX, εθεάθει με τιμή 399.99$ στο Micorsoft Online Store, τιμή η οποία φαίνεται να είναι αρκετά υψηλή για μία τόσο aged κονσόλα. Φυσικά, από τότε που η είδηση δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, η Microsoft έσπευσε να κατεβάσει το προϊόν από το κατάστημά της. Το XBOX 360 πρόκειται για την πασίγνωστη κονσόλα παιχνιδιών της Microsoft και εάν και έχει κλείσει τον 6ο χρόνο κυκλοφορίας του, μόνο παρατημένο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί! Γιατί το λέμε αυτό; Το IGN φαίνεται να έπεσε επάνω σε ένα φρέσκο, έτοιμο για προ-παραγγελία XBOX 360, ονόματι Halo 4 Limited Edition! Το νέο XBOX, εθεάθει με τιμή 399.99$ στο Micorsoft Online Store, τιμή η οποία φαίνεται να είναι αρκετά υψηλή για μία τόσο aged κονσόλα. Φυσικά, από τότε που η είδηση δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, η Microsoft έσπευσε να κατεβάσει το προϊόν από το κατάστημά της.

Με βάση, όμως, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, 6 Νοεμβρίου, σίγουρα μπορούμε να υποθέσουμε την νέα περίοδο που θα γίνει ξανά listed το προϊόν για αγορά!

Σύμφωνα με την αρχική δημοσίευση της Microsoft, το bundle θα περιλαμβάνει μία κανονική έκδοση του παιχνιδιού, ένα 320 GB XBOX 360, δύο χειριστήρια και ένα σετ ακουστικών/μικροφώνου. Από τα παραπάνω, ενδιαφέρον παρουσιάζει το design της κονσόλας, το οποίο εκτός από αποκλειστικό και πραγματικά μαγευτικό, θα περιέχει και bonus ήχους όταν τοποθετείται το cd αλλά και χειριστήρια στο ίδιο design theme!

Συμπληρώνοντας το bundle, η Microsoft προσφέρει και πρόσθετο downloadable υλικό, το οποίο περιλαμβάνει μία μοναδική πανοπλία, ένα όπλο, ένα έμβλημα καθώς επίσης και μοναδικά avatar armor και avatar prop!

Μιας και το bundle έκανε την εμφάνισή του στο site του κολοσσού, περιμένουμε σύντομα νέες πληροφορίες...So stay tuned!


XBOX 360: Halo 4 Limited Edtion