Kingston HyperX 10-Year Anniversary: StarCraft II Tournament με πολλά δώρα!

H Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του δωρεάν online τουρνουά StarCraft II προς τιμή της επετείου 10 χρόνων της σειράς HyperX. Από το 2002, τα προϊόντα HyperX αποτελούν επιλογή για τους gamers, ενθουσιώδεις χρήστες και κατασκευαστές συστημάτων. Το τουρνουά είναι ευκαιρία για την Kingston να σας ευχαριστήσει και να διοργανώσει ένα event στο οποίο θα ανταποδώσει την υποστήριξη στους πελάτες και τους οπαδούς της. Παίκτες απʼ όλο τον κόσμο, θα ανταγωνιστούν online με στόχο να φτάσουν στο live τελικό στο Las Vegas, NV κατά τη διάρκεια της Διεθνούς CES 2013 τον Ιανουάριο. Επιπλέον, 8 προσκεκλημένοι pro gamers, θα βρεθούν στους κορυφαίους 16 και θα διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 15000$ και τον τίτλο του πρώτου HyperX champion. H Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του δωρεάν online τουρνουά StarCraft II προς τιμή της επετείου 10 χρόνων της σειράς HyperX. Από το 2002, τα προϊόντα HyperX αποτελούν επιλογή για τους gamers, ενθουσιώδεις χρήστες και κατασκευαστές συστημάτων. Το τουρνουά είναι ευκαιρία για την Kingston να σας ευχαριστήσει και να διοργανώσει ένα event στο οποίο θα ανταποδώσει την υποστήριξη στους πελάτες και τους οπαδούς της. Παίκτες απʼ όλο τον κόσμο, θα ανταγωνιστούν online με στόχο να φτάσουν στο live τελικό στο Las Vegas, NV κατά τη διάρκεια της Διεθνούς CES 2013 τον Ιανουάριο. Επιπλέον, 8 προσκεκλημένοι pro gamers, θα βρεθούν στους κορυφαίους 16 και θα διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 15000$ και τον τίτλο του πρώτου HyperX champion.

Η εγγραφή στο τουρνουά είναι ανοιχτή για όλους και ολοκληρώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου 2012 και είναι δωρεάν. Ο online διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2012. Ο live τελικός θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της διεθνούς CES 2013. O πρώτος νικητής και HyperX Champion θα κερδίσει 7000$, ο δεύτερος νικητής 4500$, ο τρίτος νικητής κερδίζει 2500$ και ο τέταρτος νικητής κερδίζει 1000$.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Οδυσσέα Σκαρπίδη, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα:

"Η Kingston θα ήθελε να στηρίξει την βιομηχανία του Gaming που εδώ και 10 χρόνια κυκλοφορίας της σειράς HyperX υποστηρίζεται ανιδιοτελώς. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα διασκεδαστικό event για να μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε στους οπαδούς και τους πιστούς πελάτες μας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκείνους να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και να κερδίσουν εξαιρετικά βραβεία."


Δείτε πληροφορίες για τους όρους, τους κανόνες, τη δομή του τουρνουά, τους χάρτες και τα βραβεία εδώ The HyperX Classic - 10 Year Anniversary Tournament | Kingston


Kingston HyperX 10-Year Anniversary: StarCraft II Tournament με πολλά δώρα!






Kingston Press Release