Dead Space 3: Μία ματιά στο gameplay του παιχνιδιού

Ότι η σειρά Dead Space θα αποκτήσει τρίτο μέρος, είναι γνωστό. Ότι, η επίσημη κυκλοφορία του θα είναι στις 8 Φεβρουαρίου 2013 και αυτό το ξέρουμε. Ότι θα είναι multi-platform, δηλαδή θα κυκλοφορήσει για Pc, Xbox360 και Ps3, το διαβάσαμε. Τελικά, τι δεν έχουμε δει; Ότι η σειρά Dead Space θα αποκτήσει τρίτο μέρος, είναι γνωστό. Ότι, η επίσημη κυκλοφορία του θα είναι στις 8 Φεβρουαρίου 2013 και αυτό το ξέρουμε. Ότι θα είναι multi-platform, δηλαδή θα κυκλοφορήσει για Pc, Xbox360 και Ps3, το διαβάσαμε. Τελικά, τι δεν έχουμε δει;
Η απάντηση είναι ένα Gameplay Trailer. Η Visceral Games, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της σειράς, έδωσε στην δημοσιότητα ένα 17λεπτό walkthrough βίντεο, μέρος του Single player Campaign. Το βίντεο λαμβάνει χώρα στους σκοτεινούς διαδρόμους ενός διαστημόπλοιου ονόματι Eudora.

Λίγα λόγια για την ιστορία του Dead Space 3. Ο Isaac Clarke είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Όντας καταζητούμενος στην EarthGov, μετά από το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού, καταλήγει στον παγωμένο πλανήτη Tau Volantis. Εκτός από τον ίδιο, στον άγνωστο αυτόν πλανήτη, κατοικούν και τα Necromorphs, τα οποία δεν είναι και τα πιο “φιλικά πλάσματα”. Έτσι από την μία τα Necromorphs από την άλλη οι στρατιώτες, ο πρωταγωνιστή μας βρίσκεται σε ένα συνεχή κυνηγητό, μη γνωρίζοντας που θα καταλήξει.

Τέλος, σύμφωνα με την , θα υπάρχει δυνατότητα Online Co-Op στο Campaing εκτός από Single player. Έτσι, στο πλευρό του Clarke θα βρίσκεται ο συνεργάτης του, John Carver για να του δώσει ένα χέρι βοηθείας, όπου το χρειαστεί.


Το Gameplay βίντεο





Το Trailer του παιχνιδιού