NBA Live 13: Ακυρώνεται η κυκλοφορία του

“'Έπειτα από πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσει το Nba Live 13.”, αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Andrew Wilson, αντιπροέδρου της EA Sports, στο δημοσίευμά του στο official blog του Nba Live. “'Έπειτα από πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσει το Nba Live 13.”, αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Andrew Wilson, αντιπροέδρου της EA Sports, στο δημοσίευμά του στο official blog του Nba Live.

Συνεχίζει λέγοντας “ Όταν ξεκινήσαμε την διαδικασία επαναφοράς του τίτλου Nba Live, ξέραμε πως είναι ένα μακρύ ταξίδι. Ξεκινήσαμε μεταφέροντας το παιχνίδι σε νέο studio, με νέο εξοπλισμό και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν μας, το feedback των fan μας. Δεσμευτήκαμε ότι θα προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα μπασκετικής εμπειρίας μέσω του Nba Live. Αυτό περιμένουν οι fans μας, αυτό απαιτούμε από τους εαυτούς μας. Αλλά η δημιουργία ενός καλού παιχνιδιού, δεν είναι εύκολη και το Nba Live 2013 δεν ήταν ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Το παιχνίδι φάνηκε τις τελευταίες μέρες πως δεν θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο και αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε το επόμενο χρόνο, παρά στα μέσα της χρονιάς.

Κλείνοντας ο A. Wilson τονίζει πως “Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, αλλά ήταν η σωστή για τους fans μας. Ελπίζω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου, όταν σας δοθεί η ευκαιρία να παίξετε το Nba Live τον επόμενο χρόνο.”

Για την ιστορία, η EA είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του στις αρχές του Οκτώβρη. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνεται ο συγκεκριμένος τίτλος. Τα τελευταία τρία χρόνια, η EA έχει ακυρώσει δύο παιχνίδια της σειράς NΒΑ, το “Nba Elite 11” και το “Nba Live 13”.

NBA Live 13: Ακυρώνεται η κυκλοφορία του