Dishonored: Ένα Interactive trailer λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του

Όπως είδαμε και στις “Σημαντικότερες Κυκλοφοριές του Οκτωβρίου”, λίγες μέρες μένουν για την επίσημη κυκλοφορία του Dishonored. Παρόλ' αυτα η Arkane Studios δημιούργησε ένα interactive trailer του παιχνιδιού το οποίο κυκλοφόρησε εχτές στο Υoutube. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποια αποστολή στο campaing του ή δημιουργήθηκε καθαρά για διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά η αλήθεια είναι πως αυξάνει ακόμα περισσότερο την περιέργεια μας για το παιχνίδι. Όπως είδαμε και στις “Σημαντικότερες Κυκλοφοριές του Οκτωβρίου”, λίγες μέρες μένουν για την επίσημη κυκλοφορία του Dishonored. Παρόλ' αυτα η Arkane Studios δημιούργησε ένα interactive trailer του παιχνιδιού το οποίο κυκλοφόρησε εχτές στο Υoutube. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποια αποστολή στο campaing του ή δημιουργήθηκε καθαρά για διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά η αλήθεια είναι πως αυξάνει ακόμα περισσότερο την περιέργεια μας για το παιχνίδι.

Λίγα λόγια για την ιστορία. Η Dunwall είναι η μία βιομηχανική πόλη (κάτι σαν την Gotham), όπου επικρατεί το σκοτάδι και το μίσος. Ο βασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι ο Corvo Attano, ο φρουρός της δολοφονημένης αυτοκράτειρας. Ο Corvo ενοχοποιείται άδικα για το θάνατο της και η εκδίκηση είναι η μόνη λύση για να ξεπλύνει την μαυρισμένη του τιμή. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μάσκα του, τα abilities του και ο σχεδόν “αόρατος” τρόπος που εκτελεί τις κινήσεις του. Το Dishonored είναι ένα FPS (First Person Shooter) με stealth και adventure στοιχεία που το κάνουν άκρως ενδιαφέρον. Οι αποστολές του παιχνιδιού μπορούν να ολοκληρωθούν είτε stealthy (θυμίζοντας Splinter Cell στα καλά του), είτε combat mode, είτε με συνδυασμό και των δύο. Γενικά, έχει δοθεί πολύ βαρύτητα στο stealth κομμάτι, καθώς οι developers του παιχνιδιού έχουν δημιουργήσει πολλά gadget για να μπορεί ο Corvo να περνάει απαρατήρητος.

To Game Engine του παιχνιδιού είναι το γνωστό Unreal Engine 3. Για όποιον δεν γνωρίζει, έχει δημιουργηθεί από την Epic Game με πρώτη version το 1998. Γραμμένο κυρίως σε C++, C# και UnrealScript, μπορεί πλέον να δουλέψει σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες (Windows, Playstation 3, Χbox360, Wii, Ios, Android, Flash και άλλα). Το έχουμε ξαναδεί σε μεγάλους τίτλους παιχνιδιών, όπως το Batman: Arkham Asylum και Arkham City, Bordelands 1,2 και σε πολλούς άλλους.

Παρακάτω θα δούμε το Interactive Trailer, στο οποίο ανακαλύπτουμε κάποιες από τις κινήσεις που θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε στο Corvo.
Αναίμακτος ή βίαιος; Εσύ τι θα διαλέξεις;





Διαβάστε περισσότερα εδώ...