Mass Effect 3: Retaliation - Εχθρός από το παρελθόν!

Αν και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2012, το διαστημικό έπος της Bioware δέχεται συνεχώς αναβαθμίσεις και νέο υλικό, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των gamers. Μετά το single player DLC Leviathan, και την ανακοίνωση του Mass Effect Trilogy, ήρθε η σειρά του multiplayer, να αποκτήσει ακόμη μια φορά ποικιλία. Πρόκειται για το επερχόμενο DLC, με τίτλο Mass Effect 3: Retaliation! Αν και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2012, το διαστημικό έπος της Bioware δέχεται συνεχώς αναβαθμίσεις και νέο υλικό, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των gamers. Μετά το single player DLC Leviathan, και την ανακοίνωση του Mass Effect Trilogy, ήρθε η σειρά του multiplayer, να αποκτήσει ακόμη μια φορά ποικιλία. Πρόκειται για το επερχόμενο DLC, με τίτλο Mass Effect 3: Retaliation!

Αυτή τη φορά μια έκπληξη περιμένει τους πιστούς της rpg σειράς, καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν εχθρό από το παρελθόν. Ο λόγος γίνεται για τους Collectors, τα ανθρωπόμορφα έντομα που κυνήγησαν τον Sheppard μέχρι τις πιο σκοτεινές γωνιές του σύμπαντος για να τον εξοντώσουν! Ετοιμάστε, λοιπόν, τα όπλα σας και τις ικανότητές σας για να αντιμετωπίσετε τη νέα απειλή με τη μορφή των Collector Praetorian, Scion, Abomination, Trooper και Captain. Αυτή τη μάχη όμως δεν θα τη δώσετε μόνοι σας, καθώς στο πακέτο αυτό προστίθενται 2 νέες κλάσεις: Turian Havoc Soldier και Turian Ghost Infiltration για να σας βοηθήσουν στις πιο δύσκολες στιγμές. Τα καλά νέα δεν τελείωσαν, γιατί στο DLC αυτό εγκαινιάζεται και ένα νέο multiplayer mode στους ήδη υπάρχοντες χάρτες. "Hazard"είναι το όνομα του νέου είδους, και όπως δηλώνει εμπλουτίζει τους χάρτες με παγίδες και επικίνδυνα φυσικά φαινόμενα, τα οποία σύμφωνα με το official Mass Effect 3 site, θα είναι: Acid, Lightning, Meltdowns, Sandstorms, Swarms και Whiteouts! Επίσης, νέα όπλα κάνουν την εμφάνισή τους, για να καταστήσουν το οπλοστάσιό σας πιο θανατηφόρο: Collector Assault Rifle, Sub-Machine Gun και Sniper Rifle. Τέλος το DLC αυτό, εισάγει νέα multiplayer challenges που θα ανταμείβουν τους gamers με τίτλους και banners που θα μπορούν να προσθέσουν στο in-game profile τους.

Ευτυχώς η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη, καθώς το πακέτο αυτό θα είναι διαθέσιμο από την ερχόμενη Τρίτη 9 Οκτωβρίου, εντελώς δωρεάν!