Far Cry 3: Το Trailer του πρώτου DLC του παιχνιδιού

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα το Far Cry 3, αλλά η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα ένα Trailer του πρώτου DLC του παιχνιδιού. The Lost Expeditions θα ονομάζεται και θα περιέχει δύο νέες πίστες, οι οποίες θα προσθέτουν 40 λεπτά δράσης στο παιχνίδι. Επίσης, οι παίκτες που θα προμηθευτούν το DLC, θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα αποκλειστικό όπλο ονόματι “Japanese Gun”. Ο ενθουσιασμός των fans έχει φτάσει στα ύψη, καθώς έπειτα από 4 χρόνια αναμονής, θα υποδεχτούν εκτός από το sequel της σειράς και ένα DLC σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα το Far Cry 3, αλλά η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα ένα Trailer του πρώτου DLC του παιχνιδιού. The Lost Expeditions θα ονομάζεται και θα περιέχει δύο νέες πίστες, οι οποίες θα προσθέτουν 40 λεπτά δράσης στο παιχνίδι. Επίσης, οι παίκτες που θα προμηθευτούν το DLC, θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα αποκλειστικό όπλο ονόματι “Japanese Gun”. Ο ενθουσιασμός των fans έχει φτάσει στα ύψη, καθώς έπειτα από 4 χρόνια αναμονής, θα υποδεχτούν εκτός από το sequel της σειράς και ένα DLC σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Lost Expeditions θα προσφέρεται δωρεάν με τις προπαραγγελίες, ενώ θα περιλαμβάνεται στο “Insane Edition” του Far Cry 3. Η τιμή του DLC είναι 49,49? σύμφωνα με το online κατάστημα της Ubisoft. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Far Cry 3 είναι στις 30 Νοεμβρίου για PC, Xbox 360 και Ps3.
Το προφανές ερώτημα που γεννιέται βλέποντας τις ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι γιατί τα περιεχόμενα του DLC, δεν μπορούσαν να αφομοιωθούν στο κυρίως παιχνίδι; Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα μας το απαντήσει η Ubisoft, εν τω μεταξύ ας δούμε το Trailer του Far Cry 3: The Lost Expeditons DLC







Διαβάστε περισσότερα εδώ...