• Deepcool Assassin III CPU Cooler Review

  Deepcool Assassin III CPU Cooler Review

 • Deepcool Macube 550 Case & Fryzen Cooler Review

  Deepcool Macube 550 Case & Fryzen Cooler Review

 • AORUS CV27F 165Hz Gaming Monitor Review

  AORUS CV27F 165Hz Gaming Monitor Review

 • Review: Cooler Master ML240P Mirage Cooler & 3 Περιφερειακά

  Review: Cooler Master ML240P Mirage Cooler & 3 Περιφερειακά

 • AMD Ryzen 5 3400G & 3600X CPU Review

  AMD Ryzen 5 3400G & 3600X CPU Review

 • Ponte Vecchio το όνομα των πρώτων Intel Xe GPUs

  Ponte Vecchio το όνομα των πρώτων Intel Xe GPUs

 • Teaser της AORUS Radeon RX 5700 XT στην επιφάνεια

  Teaser της AORUS Radeon RX 5700 XT στην επιφάνεια

 • GTX 1660 Super και GTX 1650 Super στην αγορά από την NVIDIA

  GTX 1660 Super και GTX 1650 Super στην αγορά από την NVIDIA

 • Το socket sTRX4 της AMD ήρθε για να μείνει

  Το socket sTRX4 της AMD ήρθε για να μείνει

 • Και η GIGABYTE λανσάρει τις δικές της TRX40 μητρικές

  Και η GIGABYTE λανσάρει τις δικές της TRX40 μητρικές

 • Τρεις νέες μητρικές για 3rd gen Threadripper αποκάλυψε η ASUS

  Τρεις νέες μητρικές για 3rd gen Threadripper αποκάλυψε η ASUS

 • Η AMD λανσάρει και τον entry level Athlon 3000G

  Η AMD λανσάρει και τον entry level Athlon 3000G

 • Στις 25 Νοεμβρίου κυκλοφορεί ο AMD Ryzen 9 3950X

  Στις 25 Νοεμβρίου κυκλοφορεί ο AMD Ryzen 9 3950X

 • Δύο νέους Ryzen Threadripper 3ης γενιάς ανακοίνωσε η AMD

  Δύο νέους Ryzen Threadripper 3ης γενιάς ανακοίνωσε η AMD

 • Featured Build: Silver PG by SS Mods

  Featured Build: Silver PG by SS Mods

 • Featured Build: Zorog by NeSSa

  Featured Build: Zorog by NeSSa

 • Featured Build: Minimalistic by AK Mod

  Featured Build: Minimalistic by AK Mod

[Preview] Football Manager 2013: Το παιχνίδι των προπονητών

Οι μέρες πλησιάζουν και η αγωνία κορυφώνεται καθώς το release date πλησιάζει. Τοποθετούνται οι τελευταίες πινελιές, με τους developers να εξετάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στον κώδικά , οι γραφίστες να ελέγχουν μέχρι και την τελευταία σκιά στο παιχνίδι, ο ήχος είναι άψογος και τα κείμενα τέλεια. Τα Teaser, τα Trailers και τα Gameplay βίντεο έχουν δώσει μια πρώτη γεύση του τι μας περιμένει, προετοιμάζοντας το έδαφος για την έλευση του πολυπόθητου game. Τα forum και οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά και η περιέργεια έχει βαρέσει κόκκινο καθώς όλοι προσπαθούν να πάρουν μερικές κρυφές ματιές, είτε μέσα από τα demos, είτε από τους beta testers. Συγκεντρώνοντας λοιπόν, ακόμα και την παραμικρή πληροφορία που καταφέραμε να εντοπίσουμε στο Internet σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο Preview του τι πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας!Τα τελευταία χρόνια το Football Manager έχει μπει στην ζωή κάθε ποδοσφαιρόφιλου gamer. Οι προπονητές της εξέδρας έχουν κάθε ευκαιρία να μετατρέψουν τα λόγια σε πράξεις, δουλεύοντας τα δικά τους συστήματα, δημιουργώντας ένα καινούργιο ρόστερ στις αγαπημένες τους ομάδες και όλα αυτά με σκοπό την πολυπόθητη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, την μεγάλη κούπα κ.ά. Η Sport Interactive μαζί με την SEGA, όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη σουίτα εξομοιώσης μίας προπονητικής θέσης. Έχοντας πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο , το FM κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο ολοκληρωμένο, αφήνοντας πίσω κάθε ανταγωνισμό. Όπως κάθε Οκτώβρη, έτσι και φέτος η αναμονή του νέου Football Manager έχει κορυφωθεί καθώς λίγες μέρες απομένουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του. Για τους λάτρεις των πάγκων, το HwBox θα σας προσφέρει ένα Preview του Football Manger 2013.
Τι διαφορετικό έχει όμως το FM 2013 από τις προηγούμενες σειρές του. Η Sport Interactive προσπάθησε να το κάνει πιο εύκολο στους πρωτάρηδες με το Football Manger Classic Mode, στο οποίο ο παίκτης ελέγχει τα βασικά στοιχεία της ομάδας, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσει πολλές και δύσκολες λεπτομέρειες. Προφανώς δεν ξέχασαν τους βετεράνους της σειράς και δημιούργησαν το κατάλληλο mode που ακούει στο όνομα Worldwide Soccer Manager. Μπορεί πάντα να υπήρχε ο τεχνικός διευθυντής, αλλά φέτος έχουν αυξηθεί οι ευθύνες του και έτσι θα πρέπει να του ορίσουμε από το ξεκίνημα της season ποιες αρμοδιότητες θα έχει. Οι μεταγραφές έχουν γίνει ακόμα πιο ρεαλιστικές, διορθώνοντας κάποιες ατέλειες του προηγούμενου τίτλου. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, δίνεται η επιλογή στον παίκτη να μειωθεί ο χρόνος που περνάει ανάμεσα στα Continue και έτσι δεν χάνεται η παραμικρή λεπτομέρεια στις κινήσεις των ομάδων. Η προπόνηση έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθό, αφού πλέον δημιουργούνται μηνιαία προγράμματα, ανάλογα με το αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί η ομάδα. Έτσι, μπορούν να δοθούν οι κατάλληλες προπονήσεις πριν από αγώνες, είτε σε ατομικό, είτε σε ομαδικό επίπεδο.
Ας αρχίσουμε λίγο από το περιβάλλον που θα συναντήσουμε μέσα στο παιχνίδι. Η Sport Interactive δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να διαλέξουν μεταξύ δύο skins. Το πρώτο λέγεται Football Manager Classic του οποίου τα κύρια στοιχεία είναι τα έντονα χρώματα (προσαρμόζεται ανάλογα την ομάδα), τα ογκώδες κουμπιά και οι μεγάλες γραμματοσειρές. Το δεύτερο είναι το default skin το οποίο μεταφέρει στα δεξιά τις καρτέλες. Σύμφωνα με την SI το Match Engine έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Έχουν επανασχεδιαστεί τα γήπεδα και οι εξέδρες καθώς και οι κινήσεις των παικτών. Επιπλέον, έχει προσθεθεί το zoom in σε περισσότερες κάμερες, δίνοντάς μας την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε άνετα τον αγώνα.


Για τους βιαστικούς, οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Στην ελληνική αγορά θα το βρούμε μετά τις 2 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για Pc και Mac.
[Preview] Football Manager 2013: Το παιχνίδι των προπονητών[Preview] Football Manager 2013: Το παιχνίδι των προπονητών[Preview] Football Manager 2013: Το παιχνίδι των προπονητών[Preview] Football Manager 2013: Το παιχνίδι των προπονητώνOC on first boot

 • Follow us on