Mew-Genics: Το νέο παιχνίδι των σχεδιαστών του Super Meat Boy

Το νέο παιχνίδι της ομάδας “Team Meat” αποκάλυψε ο Edmund McMillen μέσω της επίσημης σελίδας του Super Meat Boy. Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει πως θα καθυστερήσει η διάθεση του αγαπημένου μας “κιμά” στο Ios. Το νέο παιχνίδι της ομάδας “Team Meat” αποκάλυψε ο Edmund McMillen μέσω της επίσημης σελίδας του Super Meat Boy. Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει πως θα καθυστερήσει η διάθεση του αγαπημένου μας “κιμά” στο Ios.

Η “Team Meat” απαρτίζεται από τον designer Edmund McMillen και τον προγραμματιστή Tommy Refenes. To 2008 υλοποίησαν ένα άκρως εθιστικό flash παιχνίδι με κύριο χαρακτήρα ένα τετράγωνο κιμά. Το παιχνίδι ονομάζεται Super Meat Boy και είναι ένα Single Player, Platform παιχνίδι με πολύ ταχύτητα και αδρεναλίνη. Η διάθεση του είναι μέσω Steam για το Pc και Xbox Live για το Xbox 360 και επίσης υπάρχουν αντίστοιχες εκδόσεις για τους χρήστες του Linux και του Mac Os. Το παιχνίδι αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και οι κριτικές που λάμβανε ήταν εξαιρετικές. Αξίζει να σημειώσουμε πως έχει δεχτεί το "Most Challenging Game" βραβείο από το IGN και το "Best Downloadable Game" από το GameSpot και το GameTrailers τη χρονία 2010.

Έπειτα από 4 χρόνια η “Team Meat”, έβαλε μπροστά για ένα νέο project. Το όνομα αυτού, «Mew-Genics!». Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το παιχνίδι πάρα μόνο πως θα περιέχει «δυναμικά δημιουργημένες, παράξενες γάτες». Επίσης, ο McMillen αναφέρει πως είναι το πιο περίεργο project που έχει ασχοληθεί ποτέ. Τέλος, βάζει στον «πάγο» τους χρήστες που περίμεναν το Super Meat Boy στο Ios, καθώς η ολοκλήρωσή του για την πλατφόρμα του Iphone θα μπει σε κατάσταση “On Hold” έως ότου να κυκλοφορήσει το Mew-Genics.


Mew-Genics: Το νέο παιχνίδι των σχεδιαστών του Super Meat Boy