Command & Conquer: Beta για το νέο free-to-play installment

Ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς τίτλους rts είναι το Command & Conquer. Ένας μακροχρόνιος τίτλος με χιλιάδες οπαδούς, ετοιμάζεται να αποκτήσει ένα νέο installment. Μιας και όλο και περισσότερα franchise κάνουν τη μετάβαση σε free to play τίτλους, τον κανόνα αυτό αποφάσισαν να ακολουθήσουν και οι developers του C&C. Σε post στο blog του Command and Conquer, ο community manager του game EA_CIRE, αποκάλυψε πότε θα αντικρίσουμε, τι ετοιμάζει τόσο καιρό η Bioware Victory. Ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς τίτλους rts είναι το Command & Conquer. Ένας μακροχρόνιος τίτλος με χιλιάδες οπαδούς, ετοιμάζεται να αποκτήσει ένα νέο installment. Μιας και όλο και περισσότερα franchise κάνουν τη μετάβαση σε free to play τίτλους, τον κανόνα αυτό αποφάσισαν να ακολουθήσουν και οι developers του C&C. Σε post στο blog του Command and Conquer, ο community manager του game EA_CIRE, αποκάλυψε πότε θα αντικρίσουμε, τι ετοιμάζει τόσο καιρό η Bioware Victory.

Το game αυτό ξεκίνησε ως Generals 2 αλλά στη συνέχεια μεταμορφώθηκε στη free to play μορφή που περιμένουμε τώρα, με την EA να αναφέρει το Generals universe ως: "την πρώτη από τις δωρεάν προσφορές". "Καταλαβαίνουμε ότι θα έχετε πολλές ερωτήσεις γύρω από το νέο Command and Conquer και θα αναρωτιέστε γιατί δεν μιλάμε για αυτό," ανέφερε και συμπληρώνει, "Αποφασίσαμε να αφήσουμε το παιχνίδι να μιλήσει από μόνο του, χωρίς την κλασική φασαρία του marketing που κανονικά θα περιμένατε. Με βάση αυτό, θα περάσουν ακόμα μερικοί μήνες μέχρι να αποκαλύψουμε άλλες λεπτομέρειες - δεν θέλουμε να σας περιγράψουμε το παιχνίδι, θέλουμε να σας το δείξουμε." Ο EA_CIRE, μας διαβεβαιώνει ότι ο ανερχόμενος αυτός τίτλος πρόκειται να είναι πολύ προσεγμένος αναφέροντας: "Η ομάδας κι εγώ γνωρίζουμε ότι κάποιους από τους προηγούμενους τίτλους C&C είχαν ορισμένα θέματα. Το C&C4 ήταν πολύ χαμηλότερα από τις προσδοκίες που πολλοί από εμάς έχουμε για τα C&C games. Οπότε, ξέρουμε πως νιώθετε - συζητάμε πολύ με την design team για να αποφασίσουμε πως θα σχεδιαστούν τα game mechanics, features καθώς και το meta-game του νέου Command & Conquer."

Όσοι επιθυμείτε να πάρετε μια γεύση του τι μας περιμένει, θα πρέπει να δείξετε υπομονή μέχρι το νέο χρόνο, καθώς το beta testing ξεκινά το πρώτο μισό του 2013.


Command & Conquer: Beta για το νέο free-to-play installment