Mass Effect: Προτάσεις για το νέο installment ζητά η Bioware

Το αχανές σύμπαν είναι γεμάτο εκπλήξεις και μυστήρια αλλά και πολλά κρυμμένα μυστικά ξεχασμένα στα βάθη των αιώνων. Μπορεί κάποια από αυτά να τα αποκαλύψαμε στα 3 πρώτα μέρη του Mass Effect, υπάρχουν όμως άλλα τόσα στοιχεία να βρούμε ώστε να απαντηθούν απορίες τόσο για το παρελθόν και για το παρόν, όσο και για το το μέλλον μετά τη νίκη εναντίον των Reapers. Η Bioware, δεν σκοπεύει να μας αφήσει παραπονεμένους. Το αχανές σύμπαν είναι γεμάτο εκπλήξεις και μυστήρια αλλά και πολλά κρυμμένα μυστικά ξεχασμένα στα βάθη των αιώνων. Μπορεί κάποια από αυτά να τα αποκαλύψαμε στα 3 πρώτα μέρη του Mass Effect, υπάρχουν όμως άλλα τόσα στοιχεία να βρούμε ώστε να απαντηθούν απορίες τόσο για το παρελθόν και για το παρόν, όσο και για το το μέλλον μετά τη νίκη εναντίον των Reapers. Η Bioware, δεν σκοπεύει να μας αφήσει παραπονεμένους.

Μέχρι τώρα, το μόνο στοιχείο που γνωρίζαμε για το διάδοχο της επιτυχημένης σειράς sci-fi RPG της Bioware, ήταν ότι δεν πρόκειται να ξαναδούμε το Shepard ως τον ή την πρωταγωνιστή,χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ. Αν και η πληροφορία αυτή δεν μας επιβεβαίωνε πλήρως ότι πρόκειται να υπάρξει sequel, με βάση τα νέα δεδομένα θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το νέο game βρίσκεται στα σκαριά. Σε post στο Twitter, ο executive producer του Mass Effect Casey Hudson, δηλώνει πως: "Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια της δημιουργίας ενός εντελώς καινούριου Mass Effect game." και συνεχίζει ρωτώντας: "Τι θα θέλατε να δείτε σε αυτό;"

Υπάρχουν ποικίλης ύλης προτάσεις που κυμαίνονται από επιστροφή σε hard sci-fi και έμφαση στην επιστήμη, περισσότερη femShep kai περισσότερες επιλογές customization μέχρι το.....Nyan Cat!

Ποια είναι η δική σας πρόταση;


Mass Effect: Προτάσεις για το νέο installment ζητά η Bioware