Red Bull Crashed Ice Κinect: Νέα Gaming εμπειρία για το Xbox LIVE Arcade!

To Red Bull Media House ανακοινώνει την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ʽRed Bull Crashed Ice Kinectʼ στο Xbox LIVE Arcade, με συμπαραγωγό τα Microsoft Studios και δίνει την ευκαιρία στους 10 καλύτερους gamers του κόσμου να αναμετρηθούν στον Καναδά για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Η νέα έκδοση του “Red Bull Crashed Ice Κinect”, υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία gaming με καταιγιστική δράση και την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη, αφού θα σας βάλει μέσα στο “παγωμένο” κλίμα του διεθνούς χειμερινού πρωταθλήματος, Red Bull Crashed Ice, χωρίς να χρειαστείτε καν να φορέσετε κράνος. To Red Bull Media House ανακοινώνει την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ʽRed Bull Crashed Ice Kinectʼ στο Xbox LIVE Arcade, με συμπαραγωγό τα Microsoft Studios και δίνει την ευκαιρία στους 10 καλύτερους gamers του κόσμου να αναμετρηθούν στον Καναδά για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Η νέα έκδοση του “Red Bull Crashed Ice Κinect”, υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία gaming με καταιγιστική δράση και την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη, αφού θα σας βάλει μέσα στο “παγωμένο” κλίμα του διεθνούς χειμερινού πρωταθλήματος, Red Bull Crashed Ice, χωρίς να χρειαστείτε καν να φορέσετε κράνος.

Στο “Red Bull Crashed Ice Kinect”, οι παίκτες συμμετέχουν στο παγκόσμιο χειμερινό άθλημα κάνοντας ice skate σε αστικά τοπία στα οποία έχουν δημιουργηθεί διάφορα εμπόδια, μεταφέροντας έτσι τη διασκέδαση στο σαλόνι του σπιτιού σας. Το παιχνίδι υποστηρίζει single player αλλά και two player mode όπου οι παίκτες πρέπει να αναπτύξουν ταχύτητα κουνώντας τα χέρια τους με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε ένας πρωταθλητής του ice cross downhill. Καθώς ο ρυθμός επιταχύνεται, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να πρέπει να περάσουν από διάφορα στάδια, σκύβοντας, αποφεύγοντας και πηδώντας πάνω από εμπόδια. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να κερδίσουν έξτρα πόντους πραγματοποιώντας απίστευτα κόλπα καθώς θα περνάνε μπροστά από τους ξετρελαμένους οπαδούς στην προσπάθεια τους να τερματίσουν.

Αναπαριστώντας προηγούμενες αγωνιστικές διαδρομές πραγματικού αγώνα Red Bull Crashed Ice, οι παίκτες διαγωνίζονται έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα διαδρομών ανάμεσα σε πρωτεύουσες των χειμερινών σπορ όπως: Σεντ Πολ (Μινεσότα), Βάλκενμπουργκ (Ολλανδία) Άρε (Σουηδία), Μόναχο (Γερμανία), Κεμπέκ και Μόντρεαλ (Καναδάς) – οι οποίες αποτελούν τις τοποθεσίες διεξαγωγής των πραγματικών αγώνων Red Bull Crashed Ice για το διάστημα 2012/2013. Το Red Bull Crashed Ice εισέβαλε στο χώρο των χειμερινών extreme σπορ από την ίδρυσή του στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το 2001. Τα τελευταία 11 χρόνια, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο θεατές έχουν παρακολουθήσει από κοντά 24 αγώνες σε 10 χώρες, καθώς επίσης και εκατομμύρια οπαδοί έχουν ζητωκραυγάσει παρακολουθώντας τους αγώνες μέσω τηλεόρασης αλλά και από το internet παγκοσμίως.

Τo ʽRed Bull Crashed Ice Kinectʼ για το Xbox LIVE Arcade ανέπτυξε το στούντιο Bongfish – η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού “Stoked” και είναι διαθέσιμο για download στο Xbox Live Arcade με 400 Microsoft Points. Σύμφωνα με το Entertainment Software Rating Board (ESRB), ο νέος τίτλος είναι κατάλληλος για όλους.

Red Bull Crashed Ice Κinect: Νέα Gaming εμπειρία για το Xbox LIVE Arcade! Red Bull Crashed Ice Κinect: Νέα Gaming εμπειρία για το Xbox LIVE Arcade! Red Bull Crashed Ice Κinect: Νέα Gaming εμπειρία για το Xbox LIVE Arcade!







RED BULL Press Release