League of Legends: Αλλαγή στην τιμολόγηση των champions

Ένας νέος χαρακτήρα κάθε 2 εβδομάδες, αλλά όχι αρκετός χρόνος για να συγκεντρώσουμε τους κατάλληλους πόντους για να τον αποκτήσουμε. Επίσης ποιος θέλει να δίνει συνεχώς χρήματα για ένα free-to-play game; Όλα αυτά θα αλλάξουν με τα νέα μέτρα της Riot. Ένας νέος χαρακτήρα κάθε 2 εβδομάδες, αλλά όχι αρκετός χρόνος για να συγκεντρώσουμε τους κατάλληλους πόντους για να τον αποκτήσουμε. Επίσης ποιος θέλει να δίνει συνεχώς χρήματα για ένα free-to-play game; Όλα αυτά θα αλλάξουν με τα νέα μέτρα της Riot.

"Μιλάμε με τους παίκτες για το ποια είναι η γνώμη τους για την τιμολόγηση εδώ και λίγο καιρό - μιλάμε μαζί τους στα forum, κάνουμε δημοσκοπήσεις, γνωρίσαμε κάποιους από εσάς από κοντά και εξετάσαμε το feedback. Μετά από αυτές τις συζητήσεις, αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην τιμολόγηση των champions με στόχο τη μείωση των τιμών τους και να σας διευκολύνουμε να μεγαλώσετε τη συλλογή σας." Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Η Riot πρόκειται να μειώσει τις τιμές των παλαιότερων champion και σε IP αλλά και σε RP, ενώ θα αυξήσει την τιμή των νέων χαρακτήρων που θα προστίθενται στο League για την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας τους. Συγκεκριμένα θα κοστίζουν 7800 IP/975 RP την πρώτη εβδομάδα και από την επόμενη η τιμή των IP θα πέσει στα 6300. Εκτός αυτού, οι εφτά παλαιότεροι champions, Ezreal, Vladimir, Renekton, Nocturne, Lee Sin, Brand και Vayne παρουσιάζουν ήδη πτώση της τιμής τους στα 4800 IP/880 RP.

Και για να μην μπερδεύεται κανείς, η κινήσεις της Riot έχουν ως εξής. Κάθε φορά που κάποιος νέος champion κυκλοφορεί, ο ακριβώς προηγούμενος 6300 IP/975 RP θα μειώνεται στα 4800 IP/880 RP. Ενώ κάθε τρίτο release, ένας άλλος champion με τιμή στα 4800 IP ή χαμηλότερα θα κατεβαίνει στο ακριβώς χαμηλότερο σκαλοπάτι τιμών. O champion αυτός θα επιλέγεται ανάλογα με την ηλικία και το πόσο εύκολος είναι στο gameplay. Εκτός όμως από την αλλαγή στις τιμές, η εταιρία θα αλλάξει και τη συχνότητα κυκλοφορίας των νέων champions. Σε αντίθεση με την τωρινή κυκλοφορία κάθε 2 εβδομάδες, μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, ένας νέος χαρακτήρας θα εμφανίζεται κάθε 3-4 εβδομάδες. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να εξασφαλίζεται περισσότερος χρόνος για την design team της Riot να δοκιμάζει και να κάνει αλλαγές αλλά και στο να συγκεντρώσουν οι gamers περισσότερα IP.

Τι γνώμη έχετε για την κίνηση αυτή;


League of Legends: Αλλαγή στην τιμολόγηση των champions