Crysis 3: Στη δημοσιότητα το "Introduction Multiplayer" βίντεο

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου Crysis. Εικόνες, Trailer, Previews, Teaser, αναλύσεις των Developers και πολλά άλλα, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους με την περιέργεια των gamers όλο και να αναβαίνει. Η EA κυκλοφόρησε εχτές το πρώτο multiplayer βίντεο από το Crysis 3. Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου Crysis. Εικόνες, Trailer, Previews, Teaser, αναλύσεις των Developers και πολλά άλλα, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους με την περιέργεια των gamers όλο και να αναβαίνει. Η EA κυκλοφόρησε εχτές το πρώτο multiplayer βίντεο από το Crysis 3.

Το Fps game της CryTec, θα έχει τρία mode διαθέσιμα για τους παίκτες. Το πρώτο είναι το Hunter Mode. Στα maps του συγκερκιμέμου mode μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι δεκαέξι άτομα στο Pc version, ενώ μέχρι δώδεκα στις κονσόλες. Στο Hunter mode δύο παίκτες ξεκινούν ως “Hunter”. Εξοπλισμένοι με το Nano Suit και ένα τόξο, προσπαθούν να εξολοθρεύσουν τους υπόλοιπους παίκτες στο map, οι οποίοι λέγονται “Trooper”. Αν ένας Trooper πεθάνει, επανέρχεται στο παιχνίδι σαν hunter. Last Man Standing Wins!
Επόμενο mode είναι το Crash Site. Γνωστό από το Crysis 2, το Crash Site μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ παίκτες ανά ομάδα στο Pc και έξι ανά ομάδα στις κονσόλες. Οι παίκτες έχουν στην διάθεση τους την Nano Suit και κάποιο προ διαμορφωμένο εξοπλισμό για να διαλέξουν. Σκοπός τους παιχνιδιού είναι να προφυλάξουν κάποια σημεία στο χάρτη (ορίζονται τυχαία στην αρχή του παιχνιδιού) για όσο περισσότερο μπορούν. Έτσι, κερδίζονται πόντοι, που θα κρίνουν ποια ομάδα θα κερδίσει στο τέλος.
Τελευταίο mode, είναι το New York Feed. Η EA δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες γι' αυτό. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι, πως κάθε φορά δημιουργείτε δυναμικά ένα χάρτης της Νέας Υόρκης και πάνω σε αυτό υπάρχουν challenges για τον κάθε πάικτη.

Τo CryEngine 3 είναι το Game Engine που χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία που παιχνιδιού. Ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά υπολογίζετε το Φεβρουάριο του 2013. Η προπαραγγελία είναι ήδη διαθέσιμη για τους φανατικούς της σειράς και κοστίζει 54.99?

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι' αυτό απολαύστε τα βίντεο που ακολουθούν


Multiplayer Introduction





Gameplay Trailer