Sniper: Ghost Warrior 2 - Νέο gameplay teaser trailer

Αν δεν σας άρεσε ποτέ η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων σας, αν στα games προτιμούσατε πάντα μια πιο ύπουλη κίνηση για να φέρετε σε πέρας τις αποστολές και γενικά θέλετε να κινήστε στις σκιές σαν πραγματικός assasin, τότε σίγουρα θα λατρέψετε το Sniper Ghost Warrior. Μια μικρή ματιά στο gameplay ίσως σας πείσει ακόμα περισσότερο. Αν δεν σας άρεσε ποτέ η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων σας, αν στα games προτιμούσατε πάντα μια πιο ύπουλη κίνηση για να φέρετε σε πέρας τις αποστολές και γενικά θέλετε να κινήστε στις σκιές σαν πραγματικός assasin, τότε σίγουρα θα λατρέψετε το Sniper Ghost Warrior. Μια μικρή ματιά στο gameplay ίσως σας πείσει ακόμα περισσότερο.

Το Sniper Ghost Warrior 2 αποτελεί το δεύτερο installment στη σειρά της Namco Bandai, όπου παίρνουμε το ρόλο του Captain Cole Anderson, και ολοκληρώνουμε αποστολές σε διάφορα μέρη του πλανήτη, από το Σαράγιεβο, μέχρι τις τροπικές ζούγκλες της Μπούρμα και τα βουνά του Θιβέτ. Το game, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της CryEngine 3 και τα αποτελέσματα φαίνονται εκπληκτικά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας επιτέλους φαίνεται να πλησιάζει καθώς παρατάθηκε δύο φορές μέχρι τώρα. Αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2012, αλλά η ημερομηνία μετατέθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Όμως ούτε και ο Οκτώβριος ήταν η οριστική απόφαση και τελικά η ημερομηνία μετατέθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 2013, καθώς σύμφωνα με την εταιρία ήθελαν να αποφύγουν το γεμάτο με κυκλοφορίες παιχνιδιών Οκτώβριο.

Απολαύστε λοιπόν, μια μικρή ματιά στο gameplay, καθώς εξοντώνουμε τους στόχους μας από μακρυά και μαχαιρώνουμε ανυποψίαστους στρατιώτες στη μασχάλη.