Uncharted 3: Δωρεάν το multiplayer mode

Η “Naughty Dog” ανακοίνωσε την δωρεάν διαθεσιμότητα του multiplayer mode του Uncharted 3. Οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν δωρεάν έως τα 15 lvl του χαρακτήρα τους, μετά όμως θα πρέπει να πληρώσουν $5 για να φτάσουν στα 25 lvl. Τα όρια αυτά μπορούν να καταργηθούν προπληρώνοντας $20 στην αρχή της διαδικασίας. Η “Naughty Dog” ανακοίνωσε την δωρεάν διαθεσιμότητα του multiplayer mode του Uncharted 3. Οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν δωρεάν έως τα 15 lvl του χαρακτήρα τους, μετά όμως θα πρέπει να πληρώσουν $5 για να φτάσουν στα 25 lvl. Τα όρια αυτά μπορούν να καταργηθούν προπληρώνοντας $20 στην αρχή της διαδικασίας.

Ο Game Director, Justin Richmond , αναφέρει “Δεν το βλέπουμε σαν τελευταία ελπίδα να σώσουμε το παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε πως θα προσελκύσουμε πιο πολλούς παίκτες και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν. “ Όταν ρωτήθηκε άμα έχει σκοπό να συνεχίσει το free play multiplayer mode και στα υπόλοιπα παιχνίδια του, απάντησε “ Ποιος ξέρει; Τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς παιχνιδιού αλλάζουν. Αν είναι να κάνεις κάποια κίνηση καλό θα ήταν να την κάνεις πρώτος. Δεν πρόκυτε να πω όχι, αλλά ούτε και ναι.

Η free έκδοση του παιχνιδιού δεν θα διαθέτει κανένα map pack που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα. Παράλληλα, πολλά items, πχ όπλα, θα διατίθενται προς αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι μπορείτε να επισκεφτείτε το official website.