Dishonored: The Knife of Dunwall - Ζήστε την ιστορία από άλλη οπτική γωνία

Το πρώτο DLC του νέου IP της Bethesda, Dishonored Dunwall City Trials, που πρόσθετε ένα είδος αναμέτρησης μεταξύ των gamers, σε λίγες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει τον πρώτο story-driven DLC. Το πρώτο DLC του νέου IP της Bethesda, Dishonored Dunwall City Trials, που πρόσθετε ένα είδος αναμέτρησης μεταξύ των gamers, σε λίγες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει τον πρώτο story-driven DLC.

Το όνομα αυτού θα είναι Dishonored: The Knife of Dunwall και πρόκειται να μας προσφέρει μια άλλη οπτική στην ιστορία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα πρόκειται να έχουμε υπό τον έλεγχό μας τον Daud, τον κακό της υπόθεσης, πού δολοφόνησε την Αυτοκράτειρα και κατηγόρησε τον Corvo για το έγκλημα αυτό. Το DLC περιλαμβάνει 3 αποστολές που ακολουθούν μια sandbox κατεύθυνση και, όπως και το αρχικό Dishonored, μας παρέχουν διάφορους τρόπους για να τις ολοκληρώσουμε. Όπως και ο κεντρικός χαρακτήρας στο original game, έτσι και εδώ ο Daud θα έχει στη διάθεσή του εκτός τη μεγάλη γκάμα των όπλων του, και ένα σετ από υπερφυσικές ιδιότητες που του επιτρέπουν να πραγματοποιεί τις εκτελέσεις και να ολοκληρώνει τις αποστολές όπως επιθυμεί. Πέρα από το gameplay, όπως θα ακούσετε και στο trailer αλλά και από το αρχικό game, στον πρωταγωνιστή αυτού του DLC, αλλά και του επόμενου The Brigmore Witches, δανείζει τη φωνή του ο ηθοποιός Michael Madsen.


Σε τρεις ημέρες, δηλαδή στις 16 Απριλίου, πρόκειται να είναι διαθέσιμο για download, για PC, Xbox και PS3, στην τιμή των 9,99$, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 7,60?.