Assasin's Creed 4: Black Flag - Λίγες πληροφορίες πριν από την αποκάλυψη

Περάσαμε από τα Ιεροσόλυμα και τις Σταυροφορίες, την Ιταλία της Αναγέννησης και με ένα μεγάλο άλμα στην Αμερικανική Επανάσταση. Σίγουρα πολύ θα περίμεναν το Assasin's Creed να ακολουθήσει μια γραμμική πορεία και πιο μπροστά στο μέλλον. Σύμφωνα όμως με τα νέα που διέρρευσαν, αυτή τη φορά, πάλι χάρη στην Kotaku πρόκειται να πάμε πίσω. Περάσαμε από τα Ιεροσόλυμα και τις Σταυροφορίες, την Ιταλία της Αναγέννησης και με ένα μεγάλο άλμα στην Αμερικανική Επανάσταση. Σίγουρα πολύ θα περίμεναν το Assasin's Creed να ακολουθήσει μια γραμμική πορεία και πιο μπροστά στο μέλλον. Σύμφωνα όμως με τα νέα που διέρρευσαν, αυτή τη φορά, πάλι χάρη στην Kotaku πρόκειται να πάμε πίσω.

Αν και υπήρχαν πολλές εικασίες για τη χρονική στιγμή που θα αποτελούσε το setting για το νέο Assasin's Creed, εικόνες αλλά και πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα, λίγο πριν τη μεγάλη επίσημη αποκάλυψη από την Ubisoft, θέλουν τον τίτλο πίσω στο 18ο αιώνα. Ξεχάστε λοιπόν, τον Connor και τους ινδιάνους, τον George Washington και την επανάσταση, γιατί ήρθε η ώρα να ταξιδέψουμε στην Καραϊβική. Προφανώς και δεν θα μεταφερόμασταν απλά στην Καραϊβική χωρίς τους πειρατές. Αssasin's Creed 4: Black Flag το όνομα του επερχόμενου installment, το σήμα κατατεθέν και κύριο σημείο του οποίου θα είναι οι ναυμαχίες που έκαναν την εμφάνισή τους στον προηγούμενο τίτλο της σειράς. Ο Edward Kenway, ναυτικός-assasin-πειρατής και παππούς του Connor, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου κεφαλαίου στη μακροχρόνια ιστορία του AC και εκτός από την παραδοσιακή ενδυμασία των Assasin η οποία αυτή τη φορά έχει λάβει μια πιο ναυτική εικόνα, θα φέρει και το κλασικό σύμβολο της αδερφότητας το οποίο πια διακοσμείται με το Jolly Roger(το απανταχού γνωστό σήμα των πειρατών).

Αν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ώρες ακόμα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση και το trailer, οι διάφορες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων του 2013.


Assasin's Creed 4: Black Flag - Λίγες πληροφορίες πριν από την αποκάλυψη

Assasin's Creed 4: Black Flag - Λίγες πληροφορίες πριν από την αποκάλυψηAssasin's Creed 4: Black Flag - Λίγες πληροφορίες πριν από την αποκάλυψη