Dragon Age 3: Inquisition - Το 2014 η κυκλοφορία του 3ου installment!

Θυμάστε την ανακοίνωση ότι το Dragon Age 3 βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης; Ωραία. Τώρα, θυμάστε το σημείο που η είδηση ανέφερε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για το φθινόπωρο του 2013; Μια χαρά μέχρι εδώ. Αν και μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε, καθώς φήμες θέλουν το παιχνίδι να αργεί για αρκετό καιρό ακόμα. Θυμάστε την ανακοίνωση ότι το Dragon Age 3 βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης; Ωραία. Τώρα, θυμάστε το σημείο που η είδηση ανέφερε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για το φθινόπωρο του 2013; Μια χαρά μέχρι εδώ. Αν και μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε, καθώς φήμες θέλουν το παιχνίδι να αργεί για αρκετό καιρό ακόμα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακάλυψη του Kotaku στη σελίδα ενός level designer της EA Sanghai, στο LinkedIn(social network που απευθύνεται σε επαγγελματίες και μόνο) το τρίτο installment της σειράς, Dragon Age 3: Inquisition μάλλον δεν θα είναι μαζί μας το 2013. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δει ποτέ το φως της ημέρας, αλλά όπως αναφέρει στο προφίλ του ο εν λόγω υπάλληλος: "Η ημερομηνία για το DAIII άλλαξε, το οποίο τώρα θα στοχεύει στις επόμενης γενιάς κονσόλες και θα αναβληθεί για το 2014." Το συγκεκριμένο προφίλ είναι τώρα ανενεργό, ενώ αν και το Gamespot προσπάθησε, ο αντιπρόσωπος της EA αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση. Πέρα από αυτό, το γεγονός ότι το game πρόκειται να αργήσει για ακόμα ένα χρόνο μετά την αρχική ημερομηνία, δεν είναι απαραίτητα κακό. Για να πειστείτε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα δύο προηγούμενα μέρη της σειράς. Το πρώτο βρισκόταν αρκετό καιρό στην παραγωγή και πήρε πολύ καλές κριτικές και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Από την άλλη, όμως, το δεύτερο μέρος κυκλοφόρησε σε μικρό χρονικό διάστημα από το πρώτο και είχε αρκετά λάθη, ενώ δεν χαρακτηριζόταν από το βάθος και την υπόσταση που είχε το πρώτο, πράγμα που γρήγορα αντιλήφθηκε από τους gamers και προκάλεσε αντιδράσεις.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η αναμονή θα αξίζει.



Dragon Age 3: Inquisition - Το 2014 η κυκλοφορία του 3ου installment!