Dark Souls 2: Ετοιμαστείτε να πεθάνετε και 2η φορά!

Εάν προτιμάτε hardcore καταστάσεις, τερματίζετε όλα τα games σας ακόμα και στη μεγαλύτερη πιο αυτοκτονική δυσκολία, εάν γενικά ποτέ δεν το βάζετε κάτω και είστε διατεθειμένοι να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία πάση θυσία, τότε σίγουρα θα έχετε παίξει και το Dark Souls. Μιας και είστε προικισμένοι με ατσάλινα νεύρα, τότε η επόμενη είδηση θα σας αρέσει. Εάν προτιμάτε hardcore καταστάσεις, τερματίζετε όλα τα games σας ακόμα και στη μεγαλύτερη πιο αυτοκτονική δυσκολία, εάν γενικά ποτέ δεν το βάζετε κάτω και είστε διατεθειμένοι να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία πάση θυσία, τότε σίγουρα θα έχετε παίξει και το Dark Souls. Μιας και είστε προικισμένοι με ατσάλινα νεύρα, τότε η επόμενη είδηση θα σας αρέσει.

Ετοιμαστείτε να καταστρέψετε κι άλλα πράγματα στο σπίτι σας καθώς πεθαίνετε αμέτρητες φορές στο Dark Souls 2.H αποκάλυψη, έγινε μέσω της πρεμιέρας του trailer κατά τη διάρκεια των Spike Video Game Awards δίνοντας ελπίδα στους fan της σειράς. Επιπλέον, σύμφωνα με press release της Namco Bandai, η εταιρία παραγωγής From Software ήδη αναπτύσσει το game για Playstation 3, Xbox 360, αλλά και για PC αυτή τη φορά, χωρίς να μεσολαβήσει κινητοποίηση από την πλευρά των gamers. "Αυτό το νέο κεφάλαιο στο έπος του Dark Souls, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι πρωτοποριακό στα πλαίσια του gameplay, να δημιουργήσουμε μια εντελώς καινούρια ιστορία και να επεκτείνουμε το περιβάλλον με το οποίο μπορεί να αλληλεπιδράσει ο παίχτης μέσα στο game.", αναφέρει ο director Tomohiro Shibuya και προσθέτει: "Ακολουθήσαμε να κατάλληλα βήματα στο Dark Souls 2 ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία της σειράς. Όλη η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί να κάνει το Dark Souls 2 κάτι καινούριο, χωρίς να ξεφεύγει από τις ρίζες του, δίνοντας στους παίχτες gameplay γεμάτο προκλήσεις. Στόχος μας είναι να ξαφνιάσουμε και να ικανοποιήσουμε τους fans με νέες εμπειρίες και plot twists, ενώ ενθαρρύνουμε νέους παίχτες να μας ακολουθήσουν στο σκοτεινό μας ταξίδι."

Μέχρι να εμφανιστούν νέες πληροφορίες σχετικά με το νέο installment του σκοτεινού αυτού RPG, απολαύστε το trailer στο video που ακολουθεί.