Προβλήματα υπερθέρμανσης ίσως υπάρχουν και στο PS4 Pro

Χρήστης ανάρτησε φωτογραφία της κονσόλας του με λιωμένο το αριστερό πλαϊνό της κονσόλας και ήδη η εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

Ο χρήστης που περνούσε την ώρα του παίζοντας παιχνίδια όπως τα The Last of Us: Remastered, σε ανάλυση 4K και το Final Fantasy XV είδε τη κονσόλα του να παραμορφώνεται στην αριστερή πλευρά της μετά από πολύωρη χρήση, κάτι που πιθανόν έχει να κάνει με υπερθέρμανση στο εσωτερικό.

Αν και εάν κοιτάξουμε προσεκτικά τα σημάδια παραπέμπουν σε ζημιά που έχει γίνει από εξωτερική πηγή θερμότητας, το λιωμένο σημείο είναι στη μεριά όπου βρίσκεται το σύστημα ψύξης και πιο ειδικά ο blower type ανεμιστήρας ενώ στο σημείο υπάρχει ένα μικρό bump και πιο δίπλα οι υποδοχές για τοποθέτηση σε κάθετη θέση κάτι που ίσως έκανε χειρότερα τα πράγματα. Ανάμεσα στα νέα features που η Sony προώθησε με το νέο PS4 Pro ήταν και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες ελέω του βελτιωμένου SoC με τους πυρήνες Jaguar αλλά και το Polaris based chip γραφικών. Για την ώρα η εταιρία δεν έχει πάρει θέση για το εάν ισχύουν τα παραπάνω, ή εάν απλά πρόκειται για μια φάρσα από εκπρόσωπο της PC Master Race.

 

 

 


Πηγή.

overheating, sony, ps4 pro, 4k resolution

mortisboy

Founder
2016-11-16T20:04:06Z

μούφα μου μυρίζει...

venisk

Members
2016-11-16T20:26:08Z

...ή μεγάλο ψέμα...κανένα θερμοπίστολο?

Trabakoulas

Members
2016-11-16T20:31:25Z

..και να! ποια μουσίτσα κρύβεται πίσω από την είδηση. :P

jenhsunsad.jpg

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...