Το Ghost: Sniper Warrior 3 έχει multi-GPU support αλλά όχι DX12

Το παιχνίδι που αναμένεται τον Απρίλιο του 2017 δε θα περιλαμβάνει υποστήριξη για DirectX 12 όμως θα scal-άρει σε πολλαπλές GPUs!

Η CI Games θα κυκλοφορούσε κανονικά τον τίτλο τον ερχόμενο Ιανουάριο όμως η ανάγκη για περαιτέρω βελτιστοποίησή του τόσο για τις κονσόλες όσο και για την αγορά του PC "ανάγκασε" τον developer να καθυστερήσει τη κυκλοφορία του μερικούς μήνες. Το Ghost: Sniper Warrior 3 θα εμφανιστεί τελικά τον Απρίλιο και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται τώρα στο φως, στο PS4 θα τρέχει στα 1080p στα 30FPS και στο Xbox One στα 900p και στα 30FPS.

Όσον αφορά τη πλατφόρμα του PC, δυστυχώς η CI Games δε θα συμπεριλάβει υποστήριξη για το νέο πρότυπο απεικόνισης DirectX 12 όμως όπως ανέφερε εκπρόσωπος του studio σε πρόσφατη συνέντευξή του, το game θα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερες από μια κάρτες γραφικών κάτι που υποδεικνύει τη Multi-GPU φύση του. Επίσης, PS4 και PC θα είναι οι δύο πλατφόρμες που θα δουν το χαρακτηριστικό HDR για υψηλό contrast και πιστότητα χρωμάτων σε υποστηριζόμενο hardware.

 

Πηγή.

ps4, gamers, HDR , CI Games, Ghost: Sniper Warrior 3 , multigpu

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...