Τα PC system specs του Mass Effect: Andromeda!

Με μόλις λίγες ημέρες να απομένουν για τη κυκλοφορία του Mass Effect Andromeda στο PC σίγουρα πολλοί θα αναρωτιούνται τι PC χρειάζεται να έχουν για να το τρέξουν ικανοποιητικά!

 

ΕΑ και BioWare ετοιμάζονται για το Mass Effect Andromeda το οποίο καταφθάνει σύντομα. Οι δύο εταιρίες διέθεσαν τα επίσημα specs που θα πρέπει να έχουν οι κάτοχοι του PC για να τον απολαύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Επισημαίνεται ότι ο τίτλος θα βρεθεί στη συλλογή EA Access και Origin Access (για κονσόλες και PC αντίστοιχα) πέντε ημέρες νωρίτερα από τη κυκλοφορία και έτσι όσοι έχουν ετήσια ή μινιαία συνδρομή θα έχουν την ευκαιρία να το τρέξουν, μαζί με πλήθος άλλων παιχνδιών της συλλογής της EA.

 

 

Για τα minimum οι χρήστες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον έναν Ivy Bridge τετραπύρηνο επεξεργαστή ή εξαπύρηνο FX 6xxx της AMD με 8GB RAM, GTX 660/Radeon 7850 και 55GB ελεύθερου χώρου. Όσοι θέλουν όμως να τον απολαύσουν ανεβάζοντας και τις ρυθμίσεις θα πρέπει να έχουν κάποιον Core i7 4790 ή FX 8350 μαζί με GTX 1060 3GB και RX 480 με 4GB μνήμη 16GB RAM. Όσον αφορά τις κάρτες γραφικών αλλά και αυτές του επεξεργαστή, τα specs δείχνουν οκ στον μεγαλύτερο βαθμό.

 

 

 

Ο developer αναφέρει πως στη πρώτη ημέρα θα υπάρξει και σχετικό patch ενώ λέγεται πως το sci-fi action RPG θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα της BioWare στην ιστορία της.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

ea games, pc system specs, orgin

venisk

Members
2017-03-02T19:48:32Z

Άντε να πάει 21 Μαρτίου!! 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...