Το devkit του Xbox Project Scorpio έχει FPS Counter!

Μια κίνηση της Microsoft που ενδέχεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη μελλοντικών τίτλων στη νέα και 4K ready κατά τα λεγόμενα κονσόλα της.

Μπορεί το devkit - και κανένα dev kit στην ιστορία των dev kits - να μη δείχνει ωραίο, όμως ο σκοπός δεν είναι αυτός, αλλά να βοηθήσει τους developers να σχεδιάσουν games βελτιστοποιημένα για το hardware που έχουν στη κατοχή τους. Κάπως έτσι το development kit του Xbox Project Scorpio, της επερχόμενης κονσόλας της Microsoft έχει μερικά καλούδια που κατά πάσα πιθανότητα θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη τίτλων που θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητές του.

Στην πρόσοψη, εκτός από την κλασική υποδοχή για οπτικά μέσα έχουμε μερικά προγραμματιζόμενα πλήκτρα, μια USB αλλά και μια OLED οθόνη μικρής ανάλυσης, η οποία παρουσιάζει με μεγάλα γράμματα τα FPS που τρέχει εκείνη τη στιγμή ο τίτλος, αλλά και τα read/write speeds πιθανόν της μνήμης RAM του. Σαν feature είναι σίγουρα όμορφο και για πολλούς geeks χρήσιμο, όμως δε θα πρέπει να το περιμένουμε στη τελική κονσόλα, όταν αυτή κυκλοφορήσει κάποια στιγμή προς το τέλος του έτους. Η τελευταία εικόνα παράλληλα δείχνει τα developer kits των προηγούμενων κονσολών της Microsoft, ενώ όσον αφορά τη πρώτη κονσόλα της, αξίζει να σημειώσουμε πως μαζί με αυτή, οι developers έπαιρναν στα χέρια τους και ένα επιπλέον debug σύστημα που είχε το form factor ενός τυπικού desktop PC.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

oled, fps, console, development, 4K ready , devkit

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...