DOOM και Fallout 4 τρέχουν σε VR στην E3!

Η εκδήλωση της Bethesda την φετινή Ε3 υπόσχεται πολλά, μεταξύ των οποίων και VR παραλλαγές των δύο πιο γνωστών παιχνιδιών της.

Στην περσινή E3 είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε το DOOM σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, aka VR, αλλά φέτος η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα το DOOM VFR, που προσφέρει μια μοναδική και σίγουρα διαφορετική εμπειρία από το βασικό παιχνίδι. Οι... δαίμονες παραμένουν ίδιοι αλλά στο παιχνίδι έχουν προστεθεί και περισσότερα στοιχεία teleporting και πιο έντονου fighting. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά θα διατεθεί για το PlayStation VR καθώς και για το HTC Vive.

Επίσης, είδαμε και πάλι το Fallout 4 VR Edition, το οποίο αν και δεν θα διαφέρει από το βασικό παιχνίδι, το κάνει μέσω μικρο-αλλαγών για την καλύτερη εμπειρία στο VR Gaming. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για το HTC Vive ενώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει υποστήριξη για άλλες VR πλατφόρμες. Και τα δύο παιχνίδια δεν καλύφθηκαν στο έπακρο, αφού κυριάρχησαν οι non-VR τίτλοι της εταιρίας, όπως το Skyrim για το Nintedo Switch,  το νέο Dishonored : Death of Outsider και το Wolfenstein II : The New Colossus.

 

 

 

 

Fallout_4_VR_Pip_Boy_watermark_1497052476.thumb.jpg.a1c85892e9b796f5f6ff04ea4657d061.jpg

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

doom, virtual reality, DOOM VFR, Fallout 4 VR Edition

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...