Το AI Του Elon Musk τα βάζει με κορυφαίους eSports παίκτες

Το OpenAI που ανέπτυξε η ομάδα του Musk έπαιξε ως bot σε ένα παιχνίδι με τον γνωστό στην eSports κοινότητα Dendi σε ένα ενδιαφέρον 1v1 match!

Οι συνέπειες του AI είναι γνωστές από τις πρόσφατες ειδήσεις του τεχνολογικού χώρου. Το Facebook για παράδειγμα εισέπραξε αρκετά πρόσφατα άφθονο hate για το ότι τα δοκιμαστικά συστήματα που δημιούργησε κατάφεραν να συνομιλήσουν με τρόπο που δεν καταλάβαιναν οι δημιουργοί τους, κάτι που φαντάζει τρομακτικό εάν το καλοσκεφτούμε.

Βέβαια το OpenAI του Elon Musk δείχνει αρκετά υποσχόμενο τουλάχιστον σε gaming εφαρμογές αφού δοκιμάστηκε στο Dota 2 με στόχο να τα βάλει με τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού. Οι δημιουργοί του AI αναφέρουν πως η AI τεχνολογία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την ανθρωπότητα ενώ το Dota αποτελεί ένα πολύ καλό παιχνίδι για δοκιμή της εν λόγω τεχνολογίας. 

Στις δοκιμές, όσοι αντιμετώπισαν το bot δηλώνουν πως είναι ιδιαίτερα έξυπνο και πως δεν 'χτυπάει' τυχαία αντικείμενα στον χάρτη, ενώ μαθαίνει από τον άνθρωπο που παίζει τόσο από τον τρόπο που κινείται στον χάρτη, όσο και από τις επιθέσεις που χρησιμοποιεί, ενώ έχει τη δυνατότητα να προβλέψει και τις κινήσεις του. Στο μέλλον, το OpenAI θα αναβαθμιστεί με περισσότερα bot ίσως και μια πλήρη πεντάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια αντίστοιχη πεντάδα ανθρώπων κυρίως για να δοκιμαστεί η συνεργασία των AI bots μεταξύ τους. 

 

 

Δείτε το Βίντεο

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

eSports , OpenAI

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...