Αναβαθμισμένη έκδοση του Sony PSVR headset

Ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του, η Sony αλλάζει τη σχεδίαση του PlayStation VR headset, απλοποιώντας λίγο τα πράγματα και αφαιρώντας την επιβολή της αποσύνδεσης για να δείτε περιεχόμενο HDR στην κονσόλα PS4.

Η νέα έκδοση του PlayStation VR headset διακρίνεται από τη μετακίνηση της υποδοχής των ακουστικών από το καλώδιο που κρέμεται στο πίσω μέρος της συσκευής, κάνοντας τον σχεδιασμό πιο καθαρό και ολοκληρωμένο. Υπάρχει επίσης ένα λεπτότερο καλώδιο σύνδεσης στο PS4, μαζί με έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή που καθιστά δυνατή τη μετάβαση σε HDR περιεχόμενο με αυτό το μοντέλο.

Το ανανεωμένο PlayStation headset, (γνωστό και ώς  CUH – ZVR2) θα ανακοινωθεί στην Ιαπωνία στις 14 Οκτωβρίου μάζι με μια PlayStation κάμερα στην τιμή τον $400. Για τους παίκτες της Βόρειας Αμερικής που επιθυμούν να μπουν στη δράση, η Sony υπόσχεται ότι θα διατηρήσει τις τιμές αμετάβλητες από εκεί που είναι τώρα, ωστόσο δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως και για την Ευρώπη τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Το νέο headset θα είναι φυσικά συμβατό με όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο των PSVR, ωστόσο δεν θα μπορείτε να ανταλλάξετε τον επεξεργαστη των υπαρχόντων headset σας για να έχετε την ίδια λειτουργικότητα, λόγω της διαφοράς στα καλώδια.

Μια μικρή ανανεώση έκανε η Sony, και στα PlayStation VR χειριστήρια. Η συμαντικότερη αλλάγη είναι ότι ξεφορτώθηκε το Mini USB για χάρη του Micro USB. Το ανανεωμένο χειριστήριο (γνωστό και ως CECH-ZCM 2 J) είναι η πρώτη ανανεωση υλικού σε ελεγκτές κίνησης της Sony από την κυκλοφορία τους ως αξεσουάρ στο PlayStation 3 το 2010. Επίσης για όσους αναρωτιούνται, τα χειριστήρια δεν θα είναι συμβατά με το PlayStation 3. Επίσης θα έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες στα 1900mAh αντί των 1350mAh που έχει η αρχική έκδοση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία ούτε και για αυτό αλλά περιμένουμε να κυκλοφορήσουν γρήγορα.

 

 

playstation-vr-3.thumb.jpg.80f01875fa9c076f927ea9e221c3e9aa.jpg

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, sony, virtual reality, headset, psvr

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...