Φήμη: Η Microsoft θα εξαγοράσει την EA Games;

Η πρόσφατη φήμη που κυκλοφορεί θέλει την Microsoft να εξαγοράζει την EA Games, ενώ υπάρχουν κι άλλα ονόματα από την τωρινή gaming σκηνή στην ατζέντα.

Πηγές που μίλησαν στο μέσο Polygon αναφέρουν πως η Microsoft έχει δημιουργήσει συνθήκες που μπορούν να ευνοήσουν την εξαγορά μιας μεγάλης εταιρίας όπως η EA Games, μπαίνοντας έτσι στον χώρο του gaming ακόμη πιο δυνατά. Αυτό σύμφωνα με πηγές μπορεί να σχετίζεται και με την πρόσφατη τοποθέτηση του Phil Spencer, του gaming τμήματος της εταιρίας, στην ηγετική ομάδα των ανθρώπων της Microsoft στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο CEO Satya Nadella, με τον Spencer να έχει μεγαλύτερη ελευθερία για υλοποίηση των ιδεών του.

Εκτός από το πρόσωπο της EA Games, υπάρχουν νύξεις και για εξαγορά της PUBG Corp, της εταιρίας που αναπτύσσει το ομώνυμο παιχνίδι για PC που πρόσφατα ήρθε και στην πλατφόρμα του Xbox σημειώνοντας μάλιστα αρκετά μεγάλη επιτυχία έχοντας πάνω από 4 εκατομμύρια παίκτες τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του. Επιπρόσθετα λέγεται πως η εν λόγω συμφωνία με την PUBG επεκταθεί στο μέλλον χωρίς όμως να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Valve , ea games, 2018, PUBG, acquisition

stavros

Members
2018-01-30T11:54:44Z

Ωραία, μήπως δούμε περισσότερους τίτλους στο Play Anywhere.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...