Φήμες για το Grand Theft Auto VI

Η Rockstar λέγεται πως δουλεύει στο επόμενο GTA και οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως μιλούν για επιστροφή στη Vice City!

Το πετυχημένο Vice City έχει αφήσει αρκετές αναμνήσεις σε όσους αγαπούν τη σειρά παιχνιδιών Grand Theft Auto. Το τελευταίο μέρος της σειράς, υπ' αριθμόν πέντε, έχει και αυτό συλλέξει τις καλύτερες κριτικές και αποτελεί από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της εταιρίας τα τελευταία χρόνια και με το έξτρα υλικό που έρχεται συχνά πυκνά από τους δημιουργούς του, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Φήμες όμως αναφέρουν πως η Rockstar Games ετοιμάζει το επόμενο κατά σειρά GTA και αυτή τη φορά θα δούμε ένα γνώριμο τοπίο, αυτό της Vice City, μια πόλη που κατά τα φαινόμενα θυμίζει έντονα το Μαϊάμι με την μεγάλη παραλία και τις εξωτικές μανσιόν που κοσμούν το τοπίο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Rockstar θα διαθέσει φέτος το Red Dead Redemption 2 ενώ το 6ο Grand Theft Auto θα κυκλοφορήσει μετά το 2020, με τη πηγή να αναφέρει πως θα το δούμε κοντά στο 2022.

Παράλληλα εκτός από την πόλη του Vice, θα υπάρχουν και αποστολές που θα λαμβάνουν χώρα στη Ν. Αμερική αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο δύο διαφορετικών τοποθεσιών/χαρτών.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gta v, rockstar, Vice City, Grand Theft Auto vi

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...